75 89 51 11Lad os klare finansieringen af din bil

Hos Allan Hansen Automobiler er vi er sikre på, at vi kan tilbyde dig en personlig tilpasset finansieringsløsning, hvor både vilkår og priser kan overgå det, som din bank kan tilbyde. Finansieringen kræver ikke meget tid og mange ressourcer og kan være klar i løbet af 10 minutter - så er du klar til at købe din nye brugte bil.

 

Finansiering til både private og erhverv

Via vores samarbejdspartner Santander Consumer Bank kan vi tilbyde meget attraktive lånemuligheder ved køb af din nye bil. Vi oplever ofte, at vores konkurrencedygtighed inden for netop bilfinansiering er meget stærk i forhold til, hvad dit pengeinstitut kan tilbyde. Tag derfor gerne kontakt til os allerede inden, du henvender dig i forhold til at finde din specifikke drømmebil.

 

Samtidig har vi også mulighed for at tilpasse eventuelle specifikke ønsker omkring bilfinansieringen. Det indebærer bl.a. at vi kan tilpasse løsningen i forhold til de forskellige ønsker for erhvervskunder og privatkunder. Uanset hvilken gruppe du hører under, kan vi naturligvis også lave en skræddersyet aftale med dig.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op snarest

Vil du vide mere?

Audi, BMW, Volkswagen, Mazda, Nissan, Porsche eller Bentley - vores sortiment byder på noget for enhver smag, og med vores bilfinansiering gennem Santander Consumer Bank har du aldrig været tættere på din næste drømmebil.

 

Har du spørgsmål eller ønsker til et personligt tilpasset tilbud, er du velkommen til at kontakte vores salgsteam på tlf. 75 89 51 11. Vi tager gerne en snak om dine behov for en nyere brugt bil eller luksusbil, og hvis du ønsker nem og effektiv finansiering heraf. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den perfekte billøsning!

 

Læs her mere om: