Audi A5 leasing og salg

En sporty køreoplevelse

Hos Allan Hansen har vores medarbejderstab stor erfaring med leasing af biler og med at matche vores kunder med den rette bil til deres behov, ønsker og ikke mindst budget. Hvis du er på udkig efter en bil med et sporty og elegant design, effektiv motor og avanceret teknologi, kan vi anbefale leasing af Audi A5.

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Lease din Audi A5 hos Allan Hansen

Audi A5 blev for første gang introduceret af Audi i 2007, hvor serien bestod af luksuriøse coupéer og cabrioleter, men der findes i dag en nyere generation, der også gør det muligt for familien at vælge denne populære bil. Vi forhandler en række andre populære modeller fra Audi som fx A4, A6 og E-tron.

 Når du vælger leasing af en Audi A5, får du en bil, der er kendt for sin luksuriøse kabine, gode ydeevne og ikke mindst sporty køreoplevelse. I 2016 introducerede Audi en ny generation af Audi A5: En sportback-version, der kombinerer alt det bedste fra coupé-stilen med funktionen af en stationcar, så kvalitetsbevidste familier nu også kan finde en Audi A5, som passer deres behov. Leasing af Audi A5 giver dig muligheden for at vælge en stilsikker bil med en række avancerede teknologier som fx Audi Virtual Cockpit, der gør køreoplevelsen bekvem, sikker og præcis.

 

Leasing af brugt Audi A5

 Hos Allan Hansen har du også mulighed for at lease en brugt Audi A5. Leasing af en brugt Audi A5 gør det ultimativt muligt for dig at få et skarpt tilbud uden at gå på kompromis med din foretrukne model, og du kan kontakte os i dag for at modtage et uforpligtende tilbud på leasing af nye eller brugte Audi A5. Vi ser frem til at høre fra dig. Se vores komplette udvalg her af leasing af Audi.