BMW X2 leasing og salg

Høj sikkerhed, komfort og funktionalitet

Hos Allan Hansen har vi årevis af erfaring med leasing af biler og at matche vores kunder med den rette bil til deres behov, ønsker og budget. Blandt vores leasingbiler finder du derfor også BMW X2, der ligesom BMW X1 er en kompakt SUV, men som modsat X1 har et mere coupé-inspireret design. Leasing af en BMW X2 kan derfor være et oplagt valg for dig, der ønsker en mindre SUV med et sporty og muskuløst udseende og en virkelig dynamisk køreoplevelse.

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Lease din BMW X2 hos Allan Hansen

Leasing af en BMW X2 giver dig en bil med en sportslige køredynamik og sjov køreoplevelse, og hvis du vil have endnu mere kraft, kan du også vælge at lease den mere performance orienterede M-version. BMW X2 garanterer dig høj sikkerhed og komfort og kombinerer den praktiske funktionalitet fra en SUV med et mere sportsligt og individuelt udseende fra coupéen. Du får naturligvis også en bil med moderne teknologi som fx et avanceret infotainmentsystem og førerassistentsystemer, der øger komfort og sikkerhed for både passager og fører.

 

Lease brugt BMW X2 til konkurrencedygtig pris

 

Hos Allan Hansen har vi også løsninger til dig, der er på udkig efter en brugt BMW X2 til leasing. Vi tilbyder nemlig også leasing af brugte biler, så du kan få et skarpt tilbud på leasing uden at gå på kompromis med dit ønske om et specifikt bilmærke eller model. Kom forbi Allan Hansen og få et uforpligtende tilbud på leasing af nye og brugte BMW X2.