BMW X5 er en kraftfuld og rummelig crossover

Biler i særklasse

Masser af plads og mange muskler er en ganske præcis opsummering af BMW X5, som er blandt de hidtil største modeller i BMW’s X-klasse. Dette er en SUV / SAV (Sports Activity Vehicle), som lever op til de absolut højeste krav, man kan stille til en luksuriøs og alsidig køreoplevelse. Den er spækket med spændende teknologier, der går kørslen til en yderst moderne oplevelse. De nyeste modeller er endvidere udstyret med en særdeles kraftfuld motor, som gør den i stand til at gå fra 0 - 100 km/t på under 5 sekunder.

Velegnet til storby og terræn

BMW X5 er ikke blot æstetisk flot og skarp - den er i høj grad også praktisk og god i hverdagen. Den har en rummelig kabine, som er komfortabel for både fører og passagerer. Bagagerummet rummer endvidere 645 liter (1.860 liter med bagsæderne lagt ned) i den nye model. Bilen er fyldt med velkendte og moderne teknologier fra BMW - eksempelvis Driving Assistant Professionel, som assisterer effektivt under kørsel og har mulighed for aktivt at forhindre uheld (ekstraudstyr).

Med en brugt BMW X5 får du mere for dine penge

Hos Allan Hansen Automobiler fører vi et løbende opdateret udvalg af BMW X5’ere - altid i super god stand. Søger ud en BMW X5 til salg, kan du altså med fordel besøge vores bilhus på Gammel Vejlevej 63 i Daugård, hvor vi gerne stiller vores ekspertise til rådighed for dig, så du tager fra os med den perfekte bil til dine behov. Vi glæder os meget til at hjælpe dig.

1-serie 3-serie X5

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.