Leasing af Jeep hos Allan Hansen Automobiler A/S

Fleksible muligheder Store muskler Amerikansk robusthed

Drømmer du om at køre Jeep? Hos Allan Hansen Automobiler A/S tilbyder vi leasing af flere forskellige modeller fra den amerikanske bilproducent. Med en Jeep er du garanteret masser af robusthed og muskler, men du kan også glæde dig over gode køreegenskaber og masser af moderne teknologi som ekstraudstyr, der gør køreturen nem og bekvem. Vores udvalg af modeller fra Jeep er varierende, og vi har endvidere mulighed for at hente specifikke modeller hjem.

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Leasing for private og erhverv

Uanset om du vil lease en Jeep til privat brug i nogle år eller i en enkelt sæson, eller om du har brug for en stærk vogn som firmabil, kan vi tilbyde en leasingaftale, der imødekommer dine behov. Det betyder, at du kan nyde Jeep’en lige, som du ønsker. Vi tilbyder bl.a. følgende typer af leasingaftaler:

Ønsker du ikke at købe din Jeep efter endt leasingperiode, indestår vi - som noget ganske særligt - gerne for restværdien. Det betyder, at du blot skal aflevere bilen hos os.

 

Er du nysgerrig på dine muligheder?

Vil du vide mere om, hvordan du kan komme til at køre den stilfulde Jeep, er du velkommen til at ringe på telefon 75 89 51 11, eller du kan sende en e-mail til info@allan-hansen.dk. Vil du opleve vores store showroom, kan du besøge os på Gammel Vejlevej 63 i Daugård, hvor vi glæder os til at tage imod dig.