Splitleasing - til firmabilen, der også bruges privat

Privat og erhverv i ét Undgå dyr beskatning Mulighed for dyr firmabil

Har du en dyr firmabil, som du også bruger en smule privat? Så overvej at få en splitleasing, hvor du og din arbejdsgiver deler - eller splitter - leasingaftalen mellem jer. Med sådan en aftale slipper du for beskatning af fri bil og skal i stedet kun betale, når du bruger bilen privat. Det betyder, at hvis bilen eksempelvis bliver brugt 90 procent til firmaet og 10 procent privat, så skal du kun betale 10 procent af alle driftsomkostninger inkl. ydelsen. Dermed kan der være store summer at spare i forhold til beskatning af fri bil, og hos Allan Hansen Automobiler A/S hjælper vi gerne med at regne ud, om splitleasing er den rette aftale for jer.

Se vores biler her

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Hvornår er splitleasing en fordel?

Det er værd at undersøge splitleasing, hvis der er tale om en dyr firmabil. Som medarbejder bliver man nemlig beskattet af bilens værdi, hvis man har fri bil på arbejdet. Hvis medarbejderne ikke bruger bilen særligt meget privat, kan det hurtigt være en dyr fornøjelse. Derfor er splitleasing en måde at undgå den dyre beskatning, men stadig have mulighed for at bruge bilen privat.

Her betaler medarbejderen kun for den kørsel, der er i bilen.

 

En gennemskuelig aftale for leasingtager

Splitleasing er den perfekte løsning, hvis du vil lease en bil til privat brug og erhvervsbrug. Vi hjælper dig gerne med at udarbejde en aftale, der passer særlig godt til dine behov. Vi ønsker endvidere at skabe så gennemskuelig og overskuelig en proces som muligt, og du kan forvente et forløb, der går nogenlunde således:

  1. Du vælger en bil blandt vores store sortiment, som du kan bruge privat og som firmabil
  2. Vores dygtige medarbejdere udarbejder en leasingaftale, der bygger på dine forbrugs-forventninger
  3. Du kører bilen og registrerer kørselskilometer i privat øjemed og til erhvervsbrug
  4. Aftalen indeholder informationer om løbetid og ydelsesbeløbet, samt hvilken part der indestår for restværdien

Du skal være opmærksom på, at du har gjort dig nogle realistiske tanker om fordelingen af private og erhvervskilometer. Det er til din klare fordel, hvis du får en retvisende aftale, der bygger på realistiske tal.

Det er ligeledes særdeles vigtigt, at der holdes styr på kørselsregnskabet hver måned, så det formelle er på plads i aftalen. Her kan vi også hjælpe jer med at lave en opstilling, der gør opgørelsen overskuelig. Det er dette regnskab, der i sidste ende sikrer, at du som privatperson ikke beskattes mere end rimeligt efter aftalens forhold.

 

Din drømmebil er i vores sortiment

Uanset hvilken bilstørrelse, du søger, og hvilket udseende, du er på udkig efter, kan du vælge mellem et bredt udvalg hos os. Vi tilbyder en række forskellige nyere brugte biler fra nogle af de største producenter på markedet. Det indbefatter bl.a.:

Er du på udkig efter en helt særlig model, kan vi endvidere tilbyde at hente de fleste modeller uden for vores nuværende sortiment hjem gennem vores brede netværk til forhandlere over hele Europa. Vi står naturligvis altid inde for kvaliteten i vores biler, og skulle du opleve problemer med din nye bil, er vi altid klar med hjælp.

 

Har du spørgsmål til dine muligheder?

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 89 51 11 eller e-mail info@allan-hansen.dk, hvis du har spørgsmål til dine muligheder for fordelagtig finansiering af din næste firmabil, der også skal bruges privat.

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores showroom på Gammel Vejlevej 64 i Daugård. Her står vores dygtige medarbejdere klar til en uforpligtende snak og en kop kaffe. Vi glæder os til at tage imod dig.

Brug for rådgivning?

Lyder splitleasing som en mulighed for jer, så kontakt os hos Allan Hansen Leasing. Vi har stor erfaring med leasingaftaler og kan rådgiver jer om, hvorvidt splitleasing er den rigtige leasingtype for jer, eller eventuelt hjælpe med at finde en anden aftale, som er mere fordelagtig. I finder naturligvis også den nye bil hos os, hvor vi har et stort udvalg af de store mærker som BMW, Mercedes, Audi, VW og Porsche.

Alle biler er brugte og har få kilometer på bagen. De kommer fra et stort forhandlernetværk i Tyskland, så vi har fuld historik på bilerne. Kig forbi Gammel Vejlevej 63 i Daugård for at se på bilerne eller ring til os på telefon 75 89 51 11. Du er også velkommen til at sende en mail til info@allan-hansen.dk.

Privatleasing Erhvervsleasing Splitleasing Operationel leasing Finansiel leasing Sæsonleasing Flexleasing