BMW X4 leasing og salg

Coupé-inspireret design Høj kørestilling

Hos Allan Hansen har vores kyndige medarbejdere årevis af erfaring med leasing af biler, og vi ved derfor, hvad der skal til for at matche vores kunder med den rette bil til deres behov, ønsker og budget. Blandt vores leasingbiler finder du den kompakte luksus SUV BMW X4, der blev introduceret for først gang i 2014. Den er baseret på den populære X3-model og er en del af BMWs X-serie, der omfatter coupé-inspirerede SUV’er. Hvis du ønsker en bil, der kombinerer sportslige og elegante linjer med SUV-funktioner er leasing af en BMW X4 måske det helt rette for dig.

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Lease din BMW X4 hos Allan Hansen

Der er smukke kombinationer på spil i BMW X4. Den slanke og coupé-inspirerede silhuet adskiller den fra andre SUV-modeller, men med leasing af en BMW X4 får du fortsat høj kørestilling, hvilket også bidrager til lettere håndtering af ujævnt terræn. Leasing af en BMW X4 giver dig en bil, der garanterer en sjov og engagerende køreoplevelse, hvad end du er på landeveje eller i byen. Den kommer med et rummeligt bagagerum og en række teknologiske funktioner, der bidrager til høj komfort i BMW X4.

 

Lease brugt BMW X4 til konkurrencedygtig pris

 

Hos Allan Hansen har vi også løsninger til dig, der er på udkig efter en brugt BMW X4 til leasing. Vi tilbyder nemlig også leasing af brugte biler, så du kan få et skarpt tilbud på leasing uden at gå på kompromis med dit ønske om et specifikt bilmærke eller model. Kom forbi Allan Hansen og få et uforpligtende tilbud på leasing af nye og brugte BMW X4.