75 89 51 11Vi er altid på udkig efter biler

Har du en bil, du gerne vil sælge? Hos Allan Hansen Automobiler kan du i løbet af 24 timer sælge din bil. Vi har solgt mere end 45.000 biler - fra lige så mange tilfredse sælgere til lige så mange tilfredse købere. Vi betegner os gerne som bil-nørder, og vi tager os altid godt af de biler, vi køber.

 

Vi sælger gerne din bil

Vi søger hele tiden nye biler til vores lager, og byder på alle slags biler, inden for alle mærker og til enhver pris. Der er nogle få krav til bil, dem kan du ser herunder:

  • Årgang 2009 eller nyere
  • Overholdt med service
  • Aldrig trafikskadet

 

Opfylder din bil ovenstående krav, tager vi gerne imod den. Det skal være en god oplevelse at sælge sin bil til os, hvorfor vi sørger for, at salgsprocessen er nem og hurtig – og at din bil sælges til en fordelagtig og fair pris.

 

 

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op snarest

Erfaring med alle bilmærker

Uanset om din bil er fra Audi, BMW, Volkswagen, Mazda eller Porsche har vi erfaring med at købe og sælge dem. Du er særdeles velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at snakke med os om din bil.

 

Kontakt os for mere information

Inden vi sælger din bil, vil vi sørge for omfattende klargøring. Vores erfarne og dygtige team sørger for at din bil står absolut skarpest, når den skal videresælges.

Ring til på tlf. 75 89 51 11 eller send en mail til Martin Hansen på martin@allan-hansen.dk> og lad os høre om den bil, du ønsker at sælge. Vi dækker hele Danmark.

 

Læs her mere om: