Leasing af Mini hos Allan Hansen Automobiler A/S

Ikonisk silhouet Stor køreoplevelse Mange modeller

Britiske Mini er et ikonisk mærke, hvis silhouet kan genkendes på lang afstand. Den lille bil er topmoderne, og du kan nyde en bil, der byder på en masse lækre detaljer med mulighed for ekstraudstyr, som gør køreoplevelsen stor. Hos Allan Hansen Automobiler A/S tilbyder vi leasing af Mini Cooper, Mini Coupé Cooper eller andre modeller fra Mini, som vi har til rådighed eller mulighed for at skaffe hjem på efterspørgsel.

Mini Countryman Cooper SD aut. ALL4
Km: 146.000
Årgang: 2015
Type: Personvogn
Brændstof: Diesel
Motorstørrelse: 2,0
Farve: Blåmetal
Interiør: Læder
Interiør farve: Brun
199.900,-
Dette er en lavprisbil
Lavprisbil hos Allan Hansen
En del af de biler vi får i bytte, sælger vi engros. Det betyder ikke at bilen er dårlig eller defekt, men blot at den falder uden for vores normale rammer af det vi giver garanti på. Derfor kan du som erhvervsdrivende gøre en rigtig god handel her.

Salg til CVR nr. betyder at bilen købes som den er, nøjagtig som hvis du køber bilen af en privatperson. Men hos Allan Hansen A/S er du sikker på at bilen er fri for restgæld. Du kan se den efter inden købet, låne bilen til en prøvetur så du med sikkerhed ved hvad du køber.
Se mere

Få en leasingaftale, der passer dig

Vi er eksperter inden for leasing, og vi kan uden tvivl tilbyde en fordelagtig leasing-aftale for dig, når du skal finansiere din Mini. Hvilken leasingform, der er bedst for dig, afhænger bl.a. af, hvor længe du påtænker at beholde bilen samt brugsformålet med bilen. Vi tilbyder følgende typer af leasing:

Vi tilbyder løsninger med særligt fleksibilitet for vores kunder, og vi har endvidere lang erfaring med at tilbyde leasingaftaler til erhverv. Ønsker du at prøvekøre en Mini, er du selvfølgelig også velkommen til at besøge vores store showroom på Gammel Vejlevej 63 i Daugård.

 

Ring og hør meget mere

Vil du vide mere om, hvordan du kan få en særdeles velholdt nyere brugt Mini med en fordelagtig og fleksibel leasingaftale hos os, er du velkommen til at ringe på telefon 75 89 51 11. Du er naturligvis også velkommen til at sende en e-mail til info@allan-hansen.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.