Mercedes S-klasse er indbegrebet af luksus

Biler i særklasse

Luksuriøs elegance. Sådan beskrives modellerne i Mercedes S-klasse ganske kort og præcist. Bilerne leverer køreoplevelser i topkvalitet, og du kan som ejer nyde gavn af et yders potent indre samt et tidsløst og eksklusivt ydre. S-klassen indeholder både den klassiske sedan samt de mere kraftfulde AMG-modeller, som du også kan finde i en 4MATIC udgave. Sidstnævnte byder på en ganske suveræn ydelse og når fra 0 - 100 km/t på blot 3,6 sekunder.

Mercedes S63 AMG Cabriolet aut. 4Matic+
Km: 69.000
Årgang: 2019
Type: Personvogn
Brændstof: Benzin
Motorstørrelse: 4,0
Farve: Sortmetal
Interiør: Læder
Interiør farve: Sort
9.571,- (KR./MD.) Udbetaling: 225.000,-
Dette er en leasingbil
Leasingbil hos Allan Hansen
Leasingbiler hos Allan Hansen har ikke før været indregistreret i Danmark. Fordelene ved det er, at momsen trækkes fra bilens pris excl. afgift og først pålægges restværdien ved tilbagekøb efter kontraktens udløb.

Finansiel leasing omfatter udelukkende leasingaftaler, hvor virksomheden, for en fast månedlig ydelse, får bilerne til rådighed uden at belaste likviditeten. Du får fuld brugsret til bilen og fuld fradragsret på leasingafgiften, men har selv risiko og ansvar for bilen. Læs mere under Leasing.
Se mere

Luksus fra bilens kerne til dens ydre

Alt ved Mercedes S-klasse er luksuriøst. Undervognen har mulighed for - som ekstraudstyr - at tilbyde Magic Body Control, der sikrer en altid behagelig kørsel - også ved høj fart. Endvidere er modellen udstyret med flere smarte teknologier, der gør brugernes interaktion med bilen til en særdeles moderne oplevelse. Hertil kommer Mercedes sikkerhedsteknologier, der beskytter både føreren og andre i trafikken. Med andre ord får du topmoderne og fantastisk design i både interiør og eksteriør med en Mercedes i S-klassen.

Få mere for dine penge med en brugt Mercedes S-klasse

Er du på udkig efter en luksusbil til en god pris? Hos Allan Hansen Automobiler fører vi et spændende udvalg af biler fra Mercedes - også den eksklusive S-klasse. Søger du en brugt Mercedes S-klasse til salg, er du velkommen til at besøge vores bilhus på Gammel Vejlevej 63 i Daugård, hvor vores yderst dygtige medarbejdere står klar med kyndig rådgivning, når du skal finde den helt rigtige bilmodel. Vi glæder os til at tage imod dig.

E-klasse GLE S-klasse

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.