Det er sikkert at købe en brugt bil

Vi har solgt over 45.000 biler – til 45.000 tilfredse kunder. Det vidner om, at det kan betale sig at investere i en brugt bil frem for en ny – så længe du vælger en forhandler, der prioriterer garanti og kundeservice og har øje for kvalitet.

Der er besparelser at hente

Men kvalitet, garanti og kundepleje betyder ikke højere priser – i hvert fald ikke hos os. Prisen på mellemklassebiler er her ofte 10-20.000 kr. billigere end andre steder. Og når det drejer sig om de dyre luksusbiler, er besparelsen ofte endnu større. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi gennem de sidste 40 år har opbygget et meget bredt netværk med kontakt til samarbejdspartnere i hele Europa.

 

Vi er én af Danmarks største forhandlere af brugte biler. Med et bredt udvalg af bilmærker i de nyeste modeller og i enhver prisklasse, er vi klar til at tilbyde dig din drømmebil.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op snarest

Over 40 år med tilfredse kunder

Allan Hansen købte sin første bil på sin 18 års fødselsdag tilbage i 1976. Ingen husker længere, om det var et godt køb, men det blev ikke desto mindre starten på et vaskeægte dansk bil-eventyr. Allan har købt og solgt i tusindvis af biler lige siden.

 

I 1981 stiftede han firmaet Allan Hansen Automobiler A/S – med kun en enkelt ansat og et par biler hjemme på gårdspladsen. Men forretningen voksede sig hurtigt stor, og efter blot fire år købte han en grund i Daugaard med et 900 kvm stort værksted. Det er siden vokset til 5500 kvm, mens antallet af medarbejdere er vokset til ca. 30 ansatte.

Kontakt eller besøg os i dag!

Kontakt os i dag på tlf. 75 89 51 11 og lad os høre om dine ønsker og behov. Du er også meget velkommen til at besøge vores udstilling i Daugaard.

 

Som en af de få bilforhandlere i Danmark kan vi fremvise ca. 230 biler under samme tag.