Volkswagen Golf VII leasing - Et sikkert valg

Biler i særklasse

Du bliver ikke skuffet - VW Golf VII er et fremragende valg, hvis du søger en pålidelig, komfortabel og gennemsyret god bil i den lille mellemklasse. Denne model bærer i høj grad præg af grundighed og opmærksomhed i designet. Intet i hverken bilens interiør eller eksteriør er tilfældigt, hvilket er med til at skabe en særdeles komfortabel og god køreoplevelse. Hertil kommer stor rummelighed, hvilket er ganske særligt i denne klasse.

VW Golf VII 1,4 GTE DSG
Km: 63.000
Årgang: 2021
Type: Personvogn
Brændstof: Hybrid / Benzin
Motorstørrelse: 1,4
Farve: Blåmetal
Interiør: Stof
Interiør farve: Sort
209.900,-
VW Golf VII 2,0 GTi Performance DSG
Km: 36.000
Årgang: 2020
Type: Personvogn
Brændstof: Benzin
Motorstørrelse: 2,0
Farve: Hvid
Interiør:
Interiør farve:
359.900,-
VW Golf VII 1,5 TSi 150 Highline DSG
Km: 72.000
Årgang: 2018
Type: Personvogn
Brændstof: Benzin
Motorstørrelse: 1,5
Farve: Hvid
Interiør: Alcantara
Interiør farve: Sort
224.900,-
VW Golf VII 1,5 TSi 150 Highline DSG
Km: 47.000
Årgang: 2020
Type: Personvogn
Brændstof: Benzin
Motorstørrelse: 1,5
Farve: Hvid
Interiør: Alcantara
Interiør farve: Sort
239.900,-
Dette er en leasingbil
Leasingbil hos Allan Hansen
Leasingbiler hos Allan Hansen har ikke før været indregistreret i Danmark. Fordelene ved det er, at momsen trækkes fra bilens pris excl. afgift og først pålægges restværdien ved tilbagekøb efter kontraktens udløb.

Finansiel leasing omfatter udelukkende leasingaftaler, hvor virksomheden, for en fast månedlig ydelse, får bilerne til rådighed uden at belaste likviditeten. Du får fuld brugsret til bilen og fuld fradragsret på leasingafgiften, men har selv risiko og ansvar for bilen. Læs mere under Leasing.
Se mere
VW Golf VII 1,5 TSi 150 R-line DSG
Km: 41.000
Årgang: 2019
Type: Personvogn
Brændstof: Benzin
Motorstørrelse: 1,5
Farve: Sortmetal
Interiør: Stof
Interiør farve: Sort
269.900,-

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Produktet af mange års erfaring

Den nye Golf VII er den syvende generation af sin model. Den første blev lanceret i 1974, og igennem de mange års produktion har Volkswagen optimeret designet, således den nu er blandt verdens mest populære bilmodeller. Den findes endvidere i flere udgaver, bl.a.:

  • VW Golf Highline
  • VW Golf Comfortline
  • VW Golf Allstar
  • VW Golf GTI
  • VW Golf Trendline

 

Alle modeller byder på gode køreegenskaber og ekstraudstyr for en moderne oplevelse. Hvilken model, der passer dig bedst, afhænger i høj grad af dine kørselsbehov og rummelighedsbehov.

Køb en brugt Volkswagen Golf VII i super god stand

Vil du gøre en god handel, kan du hos Allan Hansen Automobiler finde flere forskellige VW Golf VII til salg. Besøg vores bilhus på Gammel Vejlevej 64 i Daugård, hvis du vil se vores brede udvalg samt tage en ganske uforpligtende snak med en af vores yderst kompetente medarbejdere, der står klar med kyndig rådgivning, så du finder en bil, der imødekommer alle dine ønsker og behov. Vi glæder os meget til at hjælpe dig.

VII Golf 7 GTI Polo Passat