Volkswagen Golf VII er et sikkert valg

Biler i særklasse

Du bliver ikke skuffet - VW Golf VII er et fremragende valg, hvis du søger en pålidelig, komfortabel og gennemsyret god bil i den lille mellemklasse. Denne model bærer i høj grad præg af grundighed og opmærksomhed i designet. Intet i hverken bilens interiør eller eksteriør er tilfældigt, hvilket er med til at skabe en særdeles komfortabel og god køreoplevelse. Hertil kommer stor rummelighed, hvilket er ganske særligt i denne klasse.

Produktet af mange års erfaring

Den nye Golf VII er den syvende generation af sin model. Den første blev lanceret i 1974, og igennem de mange års produktion har Volkswagen optimeret designet, således den nu er blandt verdens mest populære bilmodeller. Den findes endvidere i flere udgaver, bl.a.:

  • VW Golf Highline
  • VW Golf Comfortline
  • VW Golf Allstar
  • VW Golf GTI
  • VW Golf Trendline

 

Alle modeller byder på gode køreegenskaber og ekstraudstyr for en moderne oplevelse. Hvilken model, der passer dig bedst, afhænger i høj grad af dine kørselsbehov og rummelighedsbehov.

Køb en brugt Volkswagen Golf VII i super god stand

Vil du gøre en god handel, kan du hos Allan Hansen Automobiler finde flere forskellige VW Golf VII til salg. Besøg vores bilhus på Gammel Vejlevej 64 i Daugård, hvis du vil se vores brede udvalg samt tage en ganske uforpligtende snak med en af vores yderst kompetente medarbejdere, der står klar med kyndig rådgivning, så du finder en bil, der imødekommer alle dine ønsker og behov. Vi glæder os meget til at hjælpe dig.

VII

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.