BMW’s mindste model byder på masser af køresjov

Biler i særklasse

Er du på udkig efter en særdeles flot bil, der giver sporty og behagelige køreoplevelser? Med en bil fra BMW’s 1-serie, får du rigtig meget bil for dine penge. Modellen er tæt beslægtet med BMW’s 2-serie, som først blev splittet fra hinanden i 2014. Derfor er bilernes udtryk også ganske lig hinanden; et kompakt design, der også byder på et stilfulde sporty detaljer.

Vælg en størrelse, der passer til dig

Inden for BMW 1-serien finder du flere forskellige modeller i forskellige størrelser - heriblandt f.eks. BMW 118, 135 og 140, der både findes som diesel og benzin samt med og uden automatgear. Du kan endvidere få modeller i serien med både 5 døre og 3 døre. De kommer endvidere med en del forskelligt ekstraudstyr, som gør bilerne til en udsøgt fornøjelse at køre og sidde i.

Er du på udkig efter en BMW 1 til salg?

Kunne du bruge en praktisk bil i velkendt høj BMW-kvalitet til en god pris, bør du prøve en model fra deres 1-serie. Hos Allan Hansen Automobiler fører vi et udvalg af forskellige BMW 1’ere som både 5-dørs og 3-dørs. Husk, har vi ikke lige den model på lager, du søger, kan vi med garanti skaffe den til en god pris. Vi er med andre ord behjælpelige med at finde den perfekte bil til dig - og det kan meget vel være en brugt BMW 1 serie til en særdeles god pris. Vi glæder os til at hjælpe.

1-serie 3-serie X5

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.