Leasing af Porsche hos Allan Hansen Automobiler A/S

Fordelagtige leasingaftaler Ingen likvid binding Fleksible muligheder

Drømmer du om at køre en hurtig, moderne og super flot Porsche? Hos Allan Hansen Automobiler A/S tilbyder vi fordelagtige leasingaftaler, som giver vores kunder mulighed for at køre flotte luksusbiler uden den likvide binding, det ellers ville kræve. Er din drømmebil en Porsche, kan du altså gennem en leasingaftale med os opnå dine bildrømme uden at skulle betale en formue.

Lease din luksusbil og få mere for pengene

Kan du leve med, at din Porsche er et par år gammel, men også særdeles velholdt og med mulighed for en masse ekstraudstyr, kan den rette leasingaftale være den billigste måde, du kan finansiere dit bilkøb på. Hos os kan du vælge mellem følgende leasingaftaler:

Din forventede brugstid, dit brugsformål samt hvorvidt du ønsker selv at indestå for restværdien eller ej, er nogle af de forhold, der bestemmer, hvilken leasingaftale er bedst for dig. Vi hjælper naturligvis gerne med at klarlægge dine muligheder, så vi sammen kan finde frem til den bedste aftale for dig.

 

Besøg vores showroom og prøvekør din Porsche

Vi har cirka 250 biler i vores showroom på Gammel Vejlevej 63 i Daugård, som du ganske uforpligtende kan prøvekøre, så du finder lige netop den model, du bliver gladest for. Her står vores dygtige medarbejdere naturligvis også klar til at svare på dine spørgsmål angående leasing. Du kan selvfølgelig også kontakte os på telefon eller 75 89 51 11 eller e-mail info@allan-hansen.dk.

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.