Sæsonleasing - cabriolet om sommeren og firehjulstrækker om vinteren

Betal kun i udvalgte måneder Byt bil flere gange om året Stor fleksibilitet

Drømmer du om at køre rundt i en cabriolet til sommer, så kan du komme tættere på drømmebilen med sæsonleasing. Det kan være en dyr fornøjelse at have en cabriolet stående, som du kun bruger i løbet af sommeren, men med sæsonleasing betaler du kun for indregistrering af bilen i de måneder, som du bruger den. Det kan for eksempel være i 4-5 måneder om sommeren, hvor du ønsker en cabriolet. Resten af året er bilen ikke på plader, og du undgår derfor den høje afgift i de måneder, hvor bilen ikke bruges. Tilbuddet om sæsonleasing gælder også på større biler som firehjulstrækkere, hvis du ønsker en stor bil om vinteren. På den måde kan du i princippet bytte bil to gange om året, så bilen passer til vejret og sæsonen.

Se vores biler her

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Få plader på din egen bil

Hos Allan Hansen Automobiler A/S er vi eksperter i sæsonleasing, og vi er behjælpelige med at udarbejde en løsning, der passer særligt til dine behov. Derfor kan vi også tilbyde at udarbejde aftaler, der indeholder din egen private bil, hvis du ønsker, at den indgår som en del af sæsonleasing-aftalen. Derudover er du selvfølgelig også velkommen til at vælge en eller to biler blandt vores store udvalg, der bl.a. indbefatter store mærker som BMW, Mercedes, Porsche og Audi. Du kan lease bilen helt ned til en måned ad gangen, hvis du ønsker.

Hvis du selv har en bil, sørger vi for plader i den ønskede leasingperiode, og du kan selv have bilen stående de måneder, hvor du ikke bruger den. Vælger du en bil hos os, afleverer du bare bilen tilbage, når leasingperioden er ovre.

 

Nemme bilskift efter dit behov

Vi ønsker at gøre din oplevelse så ubesværet som muligt. Derfor kan vi tilbyde en ganske fleksibel aftale, som giver dig en masse frihed. Forløbet vil typisk foregå således:

  1. Du vælger dine drømmebiler blandt vores store sortiment (fx en cabriolet og en SUV), eller du bringer din egen bil til os
  2. Vi udarbejder en fleksibel aftale om sæsonleasing, der bygger på en månedlig ydelse, med udgangspunkt i dine ønsker
  3. Du kører din “sommer-drømmebil” så længe, du vil, og bytter den hos os, når du vil køre i din “vinter-drømmebil”. Er bilen leaset hos os, tilbyder vi at opbevare den, når du ikke kører i den.

Vi tilpasser altid vores aftaler til den enkelte kunde og de specifikke forhold og ønsker, der skulle gælde. Vær endvidere opmærksom på, at de specifikke forhold som ydelsesstørrelsen og periodelængderne varierer efter bilmodeller og den enkelte aftale. 

 

Vælg blandt vores store udvalg af luksusbiler

Uanset om du skal finde én eller to biler hos os til at indgå i en sæsonleasing-aftale, kan du finde en række luksusbiler, der byder på masser af komfort og køreglæde i vores sortiment. Du finder cabrioleter, SUV’er, coupe’er, sedan’er, stationcars, hatchbacks og meget andet fra de bedste bilmærker i verden:

Drømmer du om en helt særlig cabriolet fra dit yndlings-bilmærke, kan vi endvidere stille vores brede europæiske netværk af forhandlere til rådighed, så vi kan skaffe bilen hjem.

 

Vil du vide mere om sæsonleasing?

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder ved sæsonleasing, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 89 51 11, eller du kan sende en e-mail til info@allan-hansen.dk. Vores dygtige medarbejdere svarer gerne på dine spørgsmål.

Du kan naturligvis også opleve vores store udvalg af luksusbiler i vores showroom på Gammel Vejlevej 63 i Daugård. Her giver vi gerne en kop kaffe og en uforpligtende snak.

Hør mere om sæsonleasing

Hos Allan Hansen Leasing er vi specialister i sæsonleasing, og vi hjælper dig gerne med at sammensætte den mest optimale aftale for dig, uanset om du selv har bilen, der skal sæsonleases, eller du finder bilen hos os. Vores brugte biler kommer fra et omfattende forhandlernetværk i Tyskland, hvor vi får en fuld historik på bilen.

Det er din sikkerhed for en ordentlig bil. Kig forbi på Gammel Vejlevej 63 i Daugård for at høre mere om sæsonleasing eller ring til os på telefon 75 89 51 11. Du er også velkommen til at sende en mail til info@allan-hansen.dk, hvis du har nogle spørgsmål. Vi er især stort udvalg af BMW, Mercedes, Audi, VW og Porsche

Privatleasing Erhvervsleasing Splitleasing Operationel leasing Finansiel leasing Sæsonleasing Flexleasing