Leasing af biler – en fordel for mange

Du kender alle udgifter Mulighed for udvidet garanti Både kort og lang leasingtid

Leasing er for rigtig mange en stor fordel, når de er på udkig efter en ny bil. Hvis du overvejer, hvorvidt du skal købe eller lease, vil vi her gå i dybden med, hvordan leasing hos os foregår. Ved leasing af bilen er den største fordel for mange, at de kender til, hvor meget biludgifterne fylder i deres budget. Du en fast månedlig ydelse, som du betaler for at køre i bilen – der kommer ingen ubehagelige overraskelser. Ved leasingen kan du have indflydelse på, hvor lang leasingperioden skal være. Lad os snakke sammen om dine behov og finde en leasing-model, der matcher dine behov. Vi tilbyder desuden ved alle vores typer af leasing, at du får udvidet garanti. På den måde kan du slippe bekymringerne og udleve dine bildrømme.

Fleksibel og nem løsning

Leasing af bil efter dine behov

Hos Allan Hansen Automobiler A/S tilbyder vi mange forskellige former for leasing, så du kan tegne en aftale om en leasing, der passer til netop dine behov.

Vi kan bl.a. tilbyde følgende former for leasing:

 Med leasing hos os har du rig mulighed for at vælge en løsning, der matcher dine kørselsvaner og -behov. På den måde ved du, hvad bilen koster hver måned, og ansvaret for bilen ligger hos os. Vi sørger for at vedligeholde og udføre service på bilen. Har du spørgsmål til vores forskellige leasingaftaler, kan du med fordel klikke ind på de forskellige typer og læse nærmere. Ellers er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os.

Nemme leasingaftaler hos Allan Hansen Automobiler A/S

Når man tegner en leasingaftale, er det vigtigt, at man har en forhandler, der er god til at se ens behov og skræddersy aftalen derefter. Det er netop, hvad vi er specialiserede i. Vi kan bl.a. tilbyde forskellige aftaler i forbindelse med restværdien; alt lige fra flexleasing til operationel leasing.

Når du tegner en leasingaftale hos os, tager vi altså højde for alle dele af dine ønsker – uanset om det drejer sig om økonomi, fleksibilitet eller restværdi.

Oplev vores store udvalg af brugte biler

Vi har altid 250 biler på lager fra velrenommerede mærker som Audi, BMW, Porsche og VW, så der er god mulighed for at finde din næste bil hos os. Du kan se vores fulde udvalg af leasing biler ved at klikke her.  

Er du interesseret i at lease en bil hos os, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde både den rette bil samt den rette aftale for privatleasing. Kig forbi Gammel Vejlevej 63 i Daugård eller ring til os på telefon 75 89 51 11. Du er også velkommen til at sende en mail til info@allan-hansen.dk.

Audi BMW Jeep Land Rover Mercedes Mini Porsche Volvo VW

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.