Privatleasing – en fordel for mange

Du kender alle udgifter Mulighed for udvidet garanti Både kort og lang leasingtid

Købe eller lease? Det spørgsmål stiller mange sig selv, når de er på jagt efter en ny bil. De senere år er privatleasing blevet mere populært herhjemme, og der er også mange fordele ved at lease bilen frem for at købe. En af de største fordele er, at du kender dine udgifter til bilen, fordi du betaler et månedligt beløb for at have den. Det gør det nemmere for dig at budgettere biludgifter, og hvis du leaser du bilen hos Allan Hansen Leasing. Sammen med vores mulighed for udvidet garanti på bilen, har du derfor ikke noget at bekymre dig om, hvis du leaser en bil hos os.

Fleksibel og nem løsning

Privatleasing er også en god løsning, hvis du gerne vil skifte bil relativt ofte. Leasingaftaler varer som regel 1-4 år, og når perioden er udløbet, kan du vælge at lease en ny bil. Ved mange selskaber skal man betale bilens restværdi, når leasingaftalen udløber, men vi tilbyder at indestå for restværdien. Det betyder, at du bare kan aflevere bilen tilbage, og så indestår vi for restværdien.

Du kan selvfølgelig også lave en aftale, hvor du anviser en køber efter endt leasingperiode, hvis du ønsker det. Muligheden for at få en relativ kort leasingperiode betyder også, at du kan skifte bil, hvis din livssituation ændrer sig. Det kan være, at I får børn og har brug for en større bil eller skal have to biler. Her er privatleasing både en fleksibel og nem løsning.

Oplev vores store udvalg af brugte biler

Vi har altid 250 biler på lager fra velrenommerede mærker som Audi, BMW, Porsche og VW, så der er god mulighed for at finde din næste bil hos os. Du kan se vores fulde udvalg af leasing biler ved at klikke her.  

Er du interesseret i at lease en bil hos os, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde både den rette bil samt den rette aftale for privatleasing. Kig forbi Gammel Vejlevej 63 i Daugård eller ring til os på telefon 75 89 51 11. Du er også velkommen til at sende en mail til info@allan-hansen.dk.

Audi BMW Jeep Land Rover Mercedes Mini Porsche Volvo VW

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.