XC90 leasing - Luksuriøs og rummelig SUV

Biler i særklasse

Hos Allan Hansen har vi årevis af erfaring med at skabe attraktive leasingaftaler for en række forskellige kunder. Vores medarbejdere går derfor professionelt til opgaven at matche dig med en bil, der passer dine behov, ønsker og ikke mindst budget. Hvis du er på udkig efter en luksuriøs og rummelig SUV, der er kendt for sit høje sikkerhedsniveau, anbefaler vi leasing af en Volvo XC90.

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Lease din Volvo XC90 hos Allan Hansen

Volvo XC90 blev oprindeligt introduceret i 2002 som Volvos første SUV-model og blev sidst fornyet i 2014, så den i dag er i trit med forventningerne hos den moderne forbruger. Vi tilbyder desuden leasing af Volvo-modeller som fx S90, V90 og XC60.

 

Volvo XC90: Stilfuldt og moderne skandinavisk design

Når du vælger leasing af en Volvo XC90, får du en bil, der har modtaget topkarakter i sikkerhedstest fra anerkendte organisationer som Euro NCAP og IIHS. Derudover er Volvo XC90 kendetegnet ved dens moderne skandinaviske design, der sikrer en stilfuld og elegant SUV. Volvo XC90 er dertil udstyret med en række avancerede teknologier og har en rummelig kabine holdt i materialer af højeste kvalitet. I forbindelse med leasing af en Volvo XC90 kan du også vælge den som plug-in-hybrid-version. Den har en elektrisk rækkevidde på op til 35 kilometer, hvilket gør den til en af de mest miljøvenlige SUV’er på markedet.

 

Leasing af brugt Volvo XC90

Hos Allan Hansen tilbyder vi også leasing af brugte Volvo XC90. Det er en oplagt mulighed for jer, der ønsker et skarpt tilbud på leasing uden at gå på kompromis med jeres foretrukne model. Kontakt os i dag for at modtage et uforpligtende tilbud på leasing af nye eller brugte Volvo XC90 eller for at bestille tid til at prøvekøre bilen. Vi ser frem til at høre fra dig.