Erhvervsleasing - slip for høj likvid binding og risiko

Større budgetsikkerhed Fradrag for leasingydelsen Garantiforsikring i hele DK

Erhvervsleasing er blevet en populær metode at anskaffe firmabiler på. Firmabiler er som regel nogle, der skal køres en del kilometer i, og det kræver god komfort, som man bedst opnår i de større og dermed også dyrere biler. Hos Allan Hansen Automobiler A/S har vi et bredt udvalg af biler, der egner sig særdeles godt som firmabiler af flere slags. Ved at lease bilen bliver likviditeten i virksomheden ikke belastet i samme grad, som hvis virksomheden købte bilen. Det skyldes, at man egentlig bare låner bilen frem for at købe den. Derudover er en anden stor fordel også, at der er styr på, hvor meget bilen koster hver måned, fordi der betales et fast beløb for bilen. Det giver virksomheden en større budgetsikkerhed, ligesom det også er muligt at få fradrag for leasingydelsen. Der er altså mange fordele ved at vælge erhvervsleasing frem for at købe.

Se vores biler her

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Leasing giver mange fordele for din virksomhed

Ved at lease frem for at købe en bil, bliver likviditeten i din virksomhed ikke belastet så hårdt. Der skabes endvidere overblik over de månedlige betalinger, der er forbundet med bilen, og budgetsikkerheden er herigennem stor. Har din virksomhed pludseligt eller efter sæson ikke brug for en eller flere af bilerne, kan vi også tilbyde løsninger, der imødekommer skiftende behov for firmabiler. Husk også, at du kan trække ydelsesbeløbet fra.

Vi ønsker at skabe så gennemskuelig en proces og aftale som muligt, hvorfor vi ikke skriver noget med småt. Vores aftalevilkår er tydelige, og vi forsøger altid at sætte vores kunder så grundigt som muligt ind i de specifikke forhold. Derfor er du naturligvis også altid velkommen til at kontakt os, hvis du har spørgsmål før eller efter aftalens indgåelse.

 

Den perfekte leasingaftale for dig

Vi tilbyder flere typer af leasing, og vi kan uden tvivl finde en løsning, der passer særligt til jeres behov. Umiddelbart skal du vælge blandt to alternative leasingaftaler:

 

Finansiel leasing er særligt relevant, hvis din virksomhed påtænker at køre i bilen over en længere periode. Her gælder kort sagt, at leasingtageren efter endt leasingperiode indestår for restværdien og typisk vil videresælge bilen til en tredjepart.

Operationel leasing byder på maksimal fleksiblitet. Her betales en månedlig ydelse, og leasingtageren har altid mulighed for at bryde aftalen. Det betyder, at bilen blot afleveres hos os, og vi indestår så for restværdien.

Splitleasing er den oplagte løsning for dig, der påtænker at bruge din firmabil til privat kørsel også. Herigennem er der mulighed for både virksomheden og medarbejderen for at undgå dyre beskatninger.

Vi rådgiver gerne om den bedste leasingmulighed for netop din virksomhed. Derfor tager vi gerne udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov, når vi skal anbefale en leasingtype og udarbejde en leasingaftale.

 

Biler, der er komfortable og moderne

Vores udvalg af biler er bredt, og du kan finde modeller, der er yderst egnede til brug som firmabiler. Vi tilbyder bl.a. leasing af både sedan’er, stationcars, SUV’er og meget andet fra:

Leasing giver din virksomhed mulighed for at købe biler i luksusklassen, som er behagelige og sikre at køre i for medarbejderne.

 

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om finansiel leasing, operationel leasing eller vores andre tilbud til virksomheder, der ønsker at lease firmabiler, er du velkommen til at kontakte os på 75 89 51 11, eller du kan sende en e-mail til info@allan-hansen.dk.

Vil du prøvekøre nogle af modellerne i vores sortiment, der byder på mere end 250 biler, er du endvidere velkommen til at besøge vores showroom på Gammel Vejlevej 63 i Daugård. Her kan du også få en uforpligtende snak med en af vores dygtige medarbejdere, som gerne byder på kaffe.

Hør hvad vi kan gøre for dig

Vi har stor erfaring med erhvervsleasing og rådgiver dig gerne om, hvilken aftale der er økonomisk mest fordelagtig for dig og din virksomhed. Kontakt os på telefon 75 89 51 11 eller send en mail til info@allan-hansen.dk, så svarer vi på alle dine spørgsmål. Vi holder til på Gammel Vejlevej 63 i Daugård, hvor vi altid har et stort udvalg af biler inden for både BMW, Mercedes, Audi, VW og Porsche stående, som du kan se og prøvekøre for at finde den rette bil til din virksomhed.

Privatleasing Erhvervsleasing Splitleasing Operationel leasing Finansiel leasing Sæsonleasing Flexleasing