Audi A6 for en fremragende køreoplevelse

Biler i særklasse

Er du på udkig efter en bil, der byder på en sportslig og behagelig køreoplevelse, kan du med fordel vælge en Audi A6. Denne model er en videreudvikling af Audis model 100, som efter en omstrukturering i 1994 skiftede navn til A6. I de seneste modeller, er bilen blevet markant bedre på vejen og mere behagelig i kabinen. Modellen findes både som 4-dørs sedan (Limousine) og som 5-dørs stationcar (Avant), og den er med andre ord en fremragende bil til længere ture, hvor kørekomfort er i højsædet.

Spændende teknologier i flot indpakning

Den nyeste udgave af Audi A6 har fået en ny undervognsopsætning og et mere direkte styretøj, som har gjort bilen mere sporty end forgængeren. Endvidere har de effektivt reduceret støj i kabinen ved høje hastigheder. De nye modeller er spækket med spændende teknologier som ekstraudstyr i form førerassistentsystemer, mildhybridteknologier og lignende - og så er den pakket ind i et klassisk og luksuriøst udseende.

Få mere for pengene med en brugt Audi A6

Uanset om du leder efter en stationcar med plads til familie og bagage, eller om du foretrækker en mindre og mere strømlinet sedan, kan vi hos Allan Hansen Automobiler hjælpe dig med at finde den helt rigtige Audi A6. Hver dag hjælper vi vores kunder med at finde den helt rigtige model, som imødekommer alle deres ønsker og behov. Hos os kan du løbende finde et udvalg af brugte Audi A6 til salg - altid i perfekt stand. Vi glæder os til at hjælpe dig.

A6 SQ5 Q7

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.