Audi Q7 er en rummelig og muskuløs SUV

Biler i særklasse

Modellen Q7 er Audis største SUV, og du får i høj grad en imponerende køreoplevelse med masser af plads i kabinen og bagagerummet. ‘Luksus’ er nøgleordet ved denne model, og du kan nyde en række fede funktioner, der bidrager til en bedre oplevelse bag rattet, på passagersædet og på bagsædet - også på længere ture. Modellen er særdeles gennemført, og der er tænkt over alle detaljer.

Luksus-SUV med mange fede funktioner

Modellen er ganske ny, da produktionen først startede i 2005. I 2015 kom en ny model, og udseendet blev mere moderne, luksuriøs, dynamisk og sporty. Det har gjort den til en af markedets absolut mest foretrukne i klassen. Q7’erne kommer med en række spændende muligheder for ekstraudstyr i form af personlig indstilling af affjedring, virtuelt cockpit og LED belysning i kabinen - blot for at nævne nogle få.

Søger du en nyere brugt Audi Q7?

Hos Allan Hansen Automobiler tilbyder vi et løbende skiftende udvalg af nyere brugte modeller af Audis Q7, som gør, at du kan få mere bil for dine penge. Vi stiller naturligvis også vores store viden omkring bilerne og lange erfaring til rådighed for dig, når du skal finde den rigtige model. Det sikrer, at du kører fra os med lige den bil, der imødekommer alle dine behov og ønsker. Er du på udkig efter en brugt Audi Q7 til salg, kan du med fordel køre forbi os på Gammel Vejlevej 63 i Daugård. Vi glæder os til at tage imod dig.

A6 SQ5 Q7

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.