Forsikring af din bil

 

Når du leaser en bil hos Allan Hansen Leasing, tilbyder vi også at forsikre bilen, og vi gør det til en fordelagtig pris. Det gælder alle vores biler, uanset om det er privatleasing, erhvervsleasing eller en af de andre leasingtyper, du vælger. Forsikringen består af den lovpligtige ansvarsforsikring, ligesom du også får kaskoforsikring, som i udgangspunktet dækker alle skader på bilen. Det giver dig den største tryghed, når du kører bil.

 

Betingelserne for forsikringer

Der er en række betingelser, der skal være opfyldt for, at du kan tegne en forsikring hos os. Du skal blandt andet være fyldt 26 år og have kørt tre år uden skader i egen bil eller firmabil. Derudover bliver det tjekket, at du ikke står i RKI eller Automobilforsikringsselskabernes Fællesregister. Vil du vide mere om betingelserne, og hvordan forsikringen dækker, er du velkommen til at kontakte os, og vi fortæller gerne om dine muligheder.

 

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op snarest

Forhør dig om prisen

Prisen for forsikringen afhænger af, hvilken bil der skal forsikres, og derfor skal du altid forhøre dig hos os for få den rette pris. Vi garanterer dog, at prisen altid er fordelagtig, når du tegner din forsikring gennem os.

Du kan ringe på telefon 75 89 51 11 eller sende en mail til info@allan-hansen.dk. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål eller besøge os på Gammel Vejlevej 63 i Daugård, hvor du kan opleve vores store udvalg af leasingbiler.

 

Læs herunder mere om: