V60 leasing - Yderst moderne.

Biler i særklasse

Hos Allan Hansen har vi årevis af erfaring med at skabe attraktive leasingaftaler til et væld af spændende bilmodeller. Vores stab består af fagligt kyndige medarbejdere, der går professionelt til opgaven om at finde dig en bil, der matcher dine ønsker og behov såvel som dit budget. Volvo V60 er en populær stationcar til leasing, der blev introduceret i 2010 af den svenske bilproducent Volvo.

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Lease din Volvo V60 hos Allan Hansen

Modellen er senest blevet opdateret i 2018, og den fås derfor i dag med yderst moderne og avancerede teknologier, mens designet er holdt tro med den oprindelige model. Leasing af Volvo V60 er din garanti for en bil, der har en rummelig kabine og bagagerum, et elegant design og gode køreegenskaber. Vi tilbyder leasing Volvo-modeller som S90, V90 og XC90.

 

Volvo V60: Det ideelle køretøj til en kvalitetsbevidst familie

 Leasing af en Volvo V60 er en særligt attraktiv løsning for den kvalitetsbevidste familie. Volvo V60 er udstyret med en række avancerede sikkerhedsfunktioner og indrettet med henblik på at skabe en rummelig bil, der matcher behovene i den moderne familie. Derudover garanterer leasing af en Volvo V60 en fremragende køreoplevelse for bilisten og tilbydes desuden med en række forskellige motorer og udstyrsniveauer. Det er muligt at lease en Volvo V60 med alle de moderne teknologier som fx City Safety-systemet, der kan registrere fodgængere, cyklister og automatisk bremse bilen. Kig forbi og hør mere om, hvorfor Volvo V60 er den rette leasingbil for jer.

 

Leasing af brugt Volvo V60 

 Hos Allan Hansen tilbyder vi også leasing af brugte Volvo V60. Det er en oplagt mulighed for jer, der ønsker et skarpt tilbud på leasing uden at gå på kompromis med jeres foretrukne model. Kontakt os i dag for at modtage et uforpligtende tilbud på leasing af nye eller brugte Volvo V60 eller for at bestille tid til at prøvekøre bilen.