Finansiel leasing – køb bilen efter endt leasingaftale

Simpel form for leasing Du bestemmer selv mere Du vælger selv køber

Ønsker du at lease en bil, så skal du være opmærksom på, om der er tale om operationel eller finansiel leasing. Hos Allan Hansen Automobiler A/S tilbyder vi begge aftaler, og vi rådgiver dig gerne om, hvilken aftale der er bedst for dig. Vil du gerne selv anvise en køber, når leasingperioden er udløbet, så skal du vælge en finansiel leasing. Her er det nemlig dig, som indestår for restværdien, når leasingperioden er ovre. Vi hjælper dig gerne med videresalg, hvor vi via vores europæiske netværk kan sælge bilen for dig og opnå en mere attraktiv pris. Finansiel leasing er typisk den billigste leasingform, der findes.

Se vores biler her

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Gør en god forretning med finansiel leasing

Det kan være ganske smart at lease sin bil ved finansiel leasing, hvis du som kunde påtænker at beholde bilen i en længere periode, eller hvis du har mulighed for at videresælge bilen efter endt leasingperiode. Vi ønsker at skabe så tryg og gennemskuelig en proces som overhovedet muligt, og du kan forvente et forløb, der går nogenlunde således, når du finansierer din nye vogn ved finansiel leasing:

  1. Du finder din ønskede bil blandt vores store udvalg
  2. Vi udarbejder en finansiel leasingaftale, der indeholder en månedlig ydelse (inklusiv rentetilskrivning) samt en aftalt afskrivning på restbeløbet
  3. Du kører bilen, og du bærer ansvaret for køretøjet
  4. Når du ikke ønsker bilen længere, kan du opsige kontrakten (efter en aftalt periode). Ved endt aftale indestår du for restværdien, og du har mulighed for at sælge bilen til en tredjepart

Aftalen tilpasser vi naturligvis gerne til den enkelte kunde, således din leasingaftale er overensstemmende med dine behov og ønsker. 

 

Finansiel leasing af din drømmebil

Drømmer du om en luksusbil, og kan du leve med, at den er få år gammel? Vores sortiment af nyere brugte biler er bredt, og du kan uden tvivl finde en model, der imødekommer alle dine ønsker til en ny bil. Det gælder også for virksomheder, der ønsker stilfulde og driftsikre firmabiler. Vi tilbyder flere modeller fra følgende producenter:

Du kan få biler i særklasse, som er spækket med moderne ekstraudstyr for betydeligt mindre end købsprisen ved at finansiere gennem finansiel leasing. Det skyldes særligt, at vi tilbyder en rente, der er mindre end den, du som køber typisk kan få hos en långiver.

 

Finansiel leasing for erhverv

Det kan være en ganske fordelagtig mulighed for virksomheder at lease sine aktiver - herunder i særdeleshed også sin bilflåde. Ved at finansiere sine firmabiler gennem leasing, slipper virksomheden for at binde store likvide midler i aktiverne over én gang. Netop denne fordel har gjort finansiel leasing til den foretrukne finansieringsmulighed for rigtig mange virksomheder. Derudover er det muligt for virksomheden at fratrække ydelsesbeløbet.

En finansiel leasingaftale er ganske lig en afbetalingsordning, hvorfor aftalen anses bedst som et køb. Det betyder også, at bilen bør balanceføres under virksomhedens aktiver, da du som kunde er forpligtet til at købe bilen efter endt leasingperiode.

 

Kontakt os og hør meget mere

Vil du vide mere om finansiel leasing hos os og de mange fordele, du som kunde kan opnå, er du velkommen til at ringe på telefon 75 89 51 11, eller du kan sende en e-mail til info@allan-hansen.dk.

Ønsker du at prøvekøre en af vores biler, er du velkommen til at besøge os i vores store showroom på Gammel Vejlevej 63 i Daugård, hvor vi har mere end 250 biler, du kan prøvekøre. Her står vores dygtige medarbejdere endvidere klar til at besvare dine spørgsmål om bilerne samt finansieringsmuligheder gennem leasing. Vi glæder os til at tage imod dig.