Mercedes E-klasse leasing og salg

Tidsløs design

Få biler har så meget æstetisk klasse som modellerne i Mercedes E-klassen. Denne klasse blev lanceret tilbage 1993, og den har lige siden været forbundet med uovertruffen elegance - uanset om du foretrækker en sedan eller en stationcar. Linjerne er rene, og bilens lange motorhjelm giver enhver beskuer et godt bud på, præcist hvad E’et står for; “Executive”.

Mercedes E220 d 2,0 Avantgarde stc. aut.
Km: 132.000
Årgang: 2018
Type: Personvogn
Brændstof: Diesel
Motorstørrelse: 2,0
Farve: Sortmetal
Interiør:
Interiør farve:
319.900,-

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Mercedes E-Klasse Leasing

Hos vores forhandler finder du den perfekte Mercedes-Benz E-Klasse til leasing. Vi har et bredt udvalg af spændende modeller at vælge imellem, herunder Coupé, Hybrid, Stationcar og AMG. Hver af dem leveres med en attraktiv leasingkontrakt, der helt sikkert opfylder dine behov og dit budget. Desuden vil vores venlige og kyndige personale gerne besvare alle dine spørgsmål. Så besøg os i dag, og se vores gode udvalg på den fineste Mercedes e klasse. Du vil ikke blive skuffet!

 

Bestemt ikke kun en flot indpakning

Bilerne i Mercedes E-klasse er dog ikke blot i absolut topklasse, når det kommer til udseendet. De kører fremragende, og de byder på mange sjove køreoplevelser med den velkendte kvalitet, der følger med Mercedes biler. E-klassen byder på en række forskellige modeller, og du kan bl.a. finde følgende:

  • Mercedes E220
  • Mercedes E350
  • Mercedes E500

Modellerne findes endvidere både som benzin- og dieselbiler. Hertil kommer mulighed for en række forskelligt ekstraudstyr, der gør køreoplevelsen endnu bedre. Vil du have endnu mere kraft i motoren, kan du desuden vælge en 4MATIC- eller en AMG-udgave.

Spar penge og køb en brugt Mercedes E-klasse bil

Vil du have en fremragende bil til en god pris, kan du med fordel besøge Allan Hansen Automobiler på Gammel Vejlevej 63 i Daugård. Vores udvalg af biler i Mercedes E-klasse til salg skifter løbende, og vi kan altid finde en model, der imødekommer dine ønsker. Er du på udkig efter en særlig model i denne klasse, kan vi endvidere skaffe dem hjem på bestilling til en god pris. Har du brug for professionel rådgivning, stiller vi naturligvis også gerne vores ekspertise til rådighed. Vi glæder os til at hjælpe dig.

A-Klasse B-Klasse C-Klasse E-klasse S-klasse GLA GLC GLE AMG Cabriolet