Audi SQ5 er rummelighed og køreglæde

Biler i særklasse

Vil du have en bil, der har plads til hele familien med fuld oppakning, men vil du ikke gå på kompromis med den gode køreoplevelse? Med en Audi SQ5 får du det bedste fra begge verdener. I denne Audi SUV får du masser af plads og et hævet førersæde. Du får høj komfort gennem de velkendte fordele ved SUV’erne samt den høje klasse der følger med Audis biler. Men tag ikke fejl - Audi SQ5 kan køre stærkt. Meget stærkt.

Kraftfuld motor og masser af moderne teknologi

Den alsidige og komfortable Audi Q5 med S-tuning; denne perfekte kombination kaldes Audi SQ5. Modellen har de seneste år modtaget mere og mere opmærksomhed. Den er nemlig blevet et oplagt eksempel på potente køreoplevelser og de mange fordele, der kommer med en SUV. Her får du altså en bil, der både går fra 0 - 100 km/t på 5,4 sekunder (den nye TFSI) på trods af sine 2 tons og er yderst anvendelig i hverdagen.

Vil du vide mere om Audi SQ5?

Hos Allan Hansen Automobiler har vi et løbende skiftende udvalg af Audi SQ5’ere fra forskellige årgange i flere forskellige udstyrsklasser. Ved at købe en brugt Audi SQ5 får du mere for dine penge, uden at du skal undvære den kyndige rådgivning. Vores medarbejdere har nemlig stor viden omkring modellerne, og vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige bil til dig. Så leder du efter en Audi SQ5 til salg, er du velkommen hos os - vi glæder os til at hjælpe dig.

A6 SQ5 Q7

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.