Privatleasing – en fordel for mange

Du kender alle udgifter Mulighed for udvidet garanti Både kort og lang leasingtid

Købe eller lease? Det spørgsmål stiller mange sig selv, når de er på jagt efter en ny bil. De senere år er privatleasing blevet mere populært i Danmark, og der er også mange fordele ved at lease bilen frem for at købe. En af de største fordele er, at du kender dine udgifter til bilen, fordi du betaler et månedligt beløb for at have den. Det gør det nemmere for dig at budgettere dine bil-udgifter, og hvis du privatleaser din bil hos Allan Hansen Automobiler A/S, tilbyder vi at indestå for restbeløbet efter endt leasingperiode. Sammen med vores mulighed for udvidet garanti på bilen, har du derfor ikke noget at bekymre dig om, hvis du leaser en bil hos os.

Se vores biler her

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Her kan du finde din drømmebil

Drømmer du om en robust og stærk model fra Jeep, en rummelig SUV fra Mercedes eller en hurtig og sjov Porsche? Med en privatleasingaftale har du nemlig mulighed for at få en luksusbil til en særdeles god pris samt en række moderne tilbehør som ekstraudstyr, hvis du kan leve med, at bilen er et par år gammel. I vores sortiment finder du en række spændende modeller fra nogle af de bedste bilmærker i verden. Vi har et varierende udvalg af biler fra:

Er du på udkig efter en helt særlig model, er vi også i stand til at hente de fleste modeller hjem gennem vores brede netværk til forhandlere i Europa. Igennem dette, kan vi endvidere også være behjælpelige med at sælge din bil igen efter endt leasingperiode.

 

Privatleasing giver fleksibilitet og overblik i privatøkonomien

Privatleasing er også en god løsning, hvis du gerne vil skifte bil relativt ofte. Leasingaftaler varer som regel 1-4 år, og når perioden er udløbet, kan du vælge at lease en ny bil. Ved mange selskaber skal man betale bilens restværdi, når leasingaftalen udløber, men vi tilbyder at indestå for restværdien. Det betyder, at du bare kan aflevere bilen tilbage, og så indestår vi for restværdien.

Du kan selvfølgelig også lave en aftale, hvor du anviser en køber efter endt leasingperiode, hvis du ønsker det. Muligheden for at få en relativ kort leasingperiode betyder også, at du kan skifte bil, hvis din livssituation ændrer sig. Det kan være, at I får børn og har brug for en større bil eller skal have to biler. Her er privatleasing både en fleksibel og nem løsning.

 

En leasingaftale, der passer til dine behov

Udover privatleasing tilbyder vi flere forskellige typer af leasingaftaler, og du kan uden tvivl få en aftale hos os, der imødekommer dine ønsker. Du kan bl.a. vælge mellem følgende leasingtyper:

Hvilken løsning, der er bedst for dig, afhænger i høj grad af hvor længe, du påtænker at beholde bilen. Vi rådgiver naturligvis gerne med udgangspunkt i din situation.

 

Vil du høre mere om?

Har du spørgsmål til de mange muligheder, der følger med privatleasing, og vil du gerne høre mere om vores brede udvalg af luksusbiler til privatleasing, er du velkommen til at ringe på telefon 75 89 51 11 eller sende en e-mail til info@allan-hansen.dk. Vi ønsker altid at skabe så gennemskuelig og overskuelig en aftale for vores kunder som muligt, hvorfor vi altid stiller vores ekspertise til rådighed.

Vil du prøvekøre en af vores cirka 250 modeller, som altid er på lager, kan du besøge vores store showroom på Gammel Vejlevej 63 i Daugård, hvor vores servicemindede medarbejdere står klar med en kop kaffe og svarene på dine spørgsmål.

Oplev vores store udvalg af brugte biler

Vi har et stort udvalg af brugte biler inden for BMW, Mercedes, Audi, VW og Porsche, så der er god mulighed for at finde din næste bil hos os. Fordelen ved at privatlease en brugt bil er den samme, som når du køber en bil – du får meget mere for pengene. Vores biler kommer fra et stort netværk af autoriserede forhandlere i Tyskland, som vi har opbygget gennem knap 40 år.

Er du interesseret i at lease en bil hos os, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde både den rette bil samt den rette aftale for privatleasing. Kig forbi Gammel Vejlevej 63 i Daugård eller ring til os på telefon 75 89 51 11. Du er også velkommen til at sende en mail til info@allan-hansen.dk.

Privatleasing Erhvervsleasing Splitleasing Operationel leasing Finansiel leasing Sæsonleasing Flexleasing