BMW IX3 leasing og salg

Sporty udseende Bæredygtig kørsel

Hos Allan Hansen har vi årevis af erfaring med at skabe attraktive leasingaftaler for en række forskellige kunder. Vores medarbejdere går derfor professionelt til opgaven at matche dig med en bil, der passer dine behov, ønsker og ikke mindst budget. Hvis du er på udkig efter en komplet elektrisk og topmoderne SUV, kan vi anbefale leasing af den populære BMW IX3.

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Lease din BMW IX3 hos Allan Hansen

BMW IX3 er den første BMW-model, der er produceret med en fuldt elektrisk drivlinje, og den kom på markedet i 2020. Denne højteknologiske og stilsikre SUV er blot en af mange BMW-modeller, vi tilbyder leasingaftaler på – du kan også finde modeller som 1-serie, X5, den klassiske X3, BMW 530 og 5-serien.

Leasing af en BMW IX3 giver dig en bil med høj komfort, avanceret teknologi og et moderne design. Den elektriske motor er akkompagneret af et stort batteri, der giver bilen en rækkevidde på helt op til 460 km. på en enkelt opladning. Derudover får du med leasing af BMW IX3 et topmoderne system, der giver dig mulighed for at kontrollere alle bilens funktioner via en stor berøringsskærm. BMW IX3 kombinerer et sporty udseende med praktisk funktionalitet, der gør den til en drøm at køre, og derudover adskiller designet sig fra andre BMW X3-modeller ved sit unikke kølergitter-design. Leasing af BMW IX3 er en oplagt mulighed for den kvalitetsbevidste familie, der ønsker bæredygtig kørsel og høj komfort.

 

Leasing af brugt BMW IX3

 Hos Allan Hansen tilbyder vi også leasing af brugte BMW IX3. Leasing af en brugt BMW IX3 er din mulighed for at få et skarpt tilbud uden at gå på kompromis med din foretrukne model. Kontakt os i dag for at modtage et uforpligtende tilbud på leasing af nye eller brugte BMW IX3 eller for at bestille tid til at prøvekøre bilen.