BMW X1 leasing og salg

Høj komfort God køredynamik

Hos Allan Hansen har vi årevis af erfaring med leasing af biler og at matche vores kunder med den rette bil til deres behov, ønsker og budget. Blandt vores leasingbiler finder du derfor også den kompakte SUV BMW X1, der er den mindste SUV i BMWs X-serie. Leasing af en BMW X1 kan være det rette valg for dig, der ønsker alt det bedste fra en rummelig SUV-model uden at gå på kompromis med dit ønske om en mindre bil. BMX1 bærer det typiske BMW-design med et sporty og dynamisk udseende, og du kan forvente en fremragende køreoplevelse med denne SUV.

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Lease din BMW X1 hos Allan Hansen

Leasing af en BMW X1 giver dig en bil, der er velegnet til både bykørsel og længere ture. Den har præcis styring, godt vejgreb og dertil en sporty køreoplevelse, der adskiller den fra andre kompakte SUV’er. BMW X1 er ligeledes kendt for sin køredynamik og høje komfort, der er resultat af både luksuriøse materialer og en velisoleret kabine, der giver en støjsvag køreoplevelse. Leasing af en BMW X1 kommer samtidig med BMWs nyeste teknologier som infotainmentsystem og avancerende førerassistentsystemer, der bidrager yderligere til komforten for både passager og fører.

 

 

Lease brugt BMW X1 til konkurrencedygtig pris

 

Hos Allan Hansen har vi også løsninger til dig, der er på udkig efter en brugt BMW X1 til leasing. Vi tilbyder nemlig også leasing af brugte biler, så du kan få et skarpt tilbud på leasing uden at gå på kompromis med dit ønske om et specifikt bilmærke eller model. Kom forbi Allan Hansen og få et uforpligtende tilbud på leasing af nye og brugte BMW X1.