Leasing af Volvo hos Allan Hansen Automobiler A/S

Fleksible aftaler Rummelighed & sikkerhed Tidsløst design

Vil du have en stor Volvo til en særdeles god pris? Hvis du kan leve med, at din nye Volvo har nogle år bag sig, kan du gøre en særdeles god handel hos Allan Hansen Automobiler A/S. Vi tilbyder nemlig fleksible leasingaftaler for erhvervskunder og private, der ønsker en rummelig og sikker Volvo med mulighed for en masse ekstraudstyr. Vores udvalg af modeller fra den svenske specialist er bredt, og du kan finde modeller i flere størrelser, som egner sig til mange timer på vejen med plads til hele familien.

Vi tager udgangspunkt i dine kørselsbehov

Du kan vælge mellem flere forskellige leasingaftaler hos os, og hvilken der passer dig bedst, afhænger bl.a. af dine forventede kørselskilomet, hvor længe du vil køre i bilen, samt hvorvidt du selv til indestå for restværdien, eller om du ønsker, at vi gør det. Du kan vælge imellem følgende leasingtyper:

Vi rådgiver dig gerne med udgangspunkt i de konkrete ønsker, du har. Vi tilbyder fx splitleasing, der er relevant for dig, der leaser din Volvo som firmabil, men også skal bruge den privat, eller som splitleasing, hvis du kun ønsker at bruge den i vinterperioden.

 

Prøvekør din Volvo hos vores showroom

Ønsker du at prøvekøre din nye Volvo, er du velkommen til at besøge vores showroom på Gammel Vejlevej 63 i Daugård, hvor vores dygtige medarbejdere gerne tager en uforpligtende snak for at afklare dine spørgsmål til bilen og vores leasingtyper. Du kan også kontakte os på telefon 75 89 51 11 eller e-mail info@allan-hansen.dk for at få svar på dine spørgsmål.

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.