Luksuriøse og stilsikre Porsche

Lynhurtig Topmoderne Topklasse

En Porsche er ikke til at tage fejl af - den leverer en motor i verdensklasse, luksuriøst interiør og topmoderne ekstraudstyr - alt sammen i en stilsikker indpakning. I Porsches brede linje af personbiler, kan du vælge imellem alt fra den lynhurtige og sporty model 911 til den rummelige og stærke Cayenne. Hos Allan Hansen Automobiler A/S finder du et varierende udvalg af nyere brugte Porsche-modeller, der alle leverer høj ydeevne og masser af køreglæde til en god pris.

Porsche 911 Carrera Cabriolet
Km: 78.000
Årgang: 2006
Type: Personvogn
Brændstof: Benzin
Motorstørrelse: 3,6
Farve: Sortmetal
Interiør: Læder
Interiør farve: Sort
3.995,-
Porsche 911 Carrera Cabriolet
Km: 78.000
Årgang: 2006
Type: Personvogn
Brændstof: Benzin
Motorstørrelse: 3,6
Farve: Sortmetal
Interiør: Læder
Interiør farve: Sort
599.900,-

Luksuriøs køreoplevelse med den nyeste teknologi

Porsche er et verdenskendt dynasti inden for motorsport, som længe har stået for at designe nogle af de absolut bedste og mest innovative bilmodeller. Alle modellerne fra den tyske producent har nogle letgenkendelige karakteristiske; bl.a. den afrundede silhouet og de runde forlygter, som står skarpe i bilernes kølerhjelme. Udseendet er ikonisk og stilsikkert, og også i bilernes interiør findes nogle ganske luksuriøse detaljer. Læg hertil en særdeles stærk motor, og du kan nyde en bil, der byder på fantastiske køreoplevelser.

 

Topmoderne sportsvogne med rødder til tyske klassikere

Porsche har rødder tilbage til begyndelsen af 30’erne, hvor firmaet begyndte som konsulentvirksomhed for andre køretøjsproducenter. Virksomhedens stifter, Ferdinand Porsche, designede sin første bilmodel i 1938 med henblik på at lave en bil til folket, som kunne bruges på Tysklands nyanlagte motorveje. Det blev til Volkswagen “Beetle”, som i Danmark er bedre kendt som en “bobbel”. Senere udviklede Porsches søn, Ferry, mærket i en sportsorienteret retning, og flere af de nuværende modeller opstod i denne periode til at køre racerløb. De blev bygget med dele fra “boblen”, og de runde former er da også sammenlignelige. I dag er Porsche stadig en af verdens absolut bedste producenter af sportsvogne i alle størrelser.

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.