Leasing af Land Rover hos Allan Hansen Automobiler A/S

Britisk kvalitet Robust, moderne & luksuriøs Fleksible leasingmuligheder

Bilerne fra britiske Land Rover er lige så praktiske, som de er ikoniske. Land Rover er i høj grad den optimale kombination af rummelig robusthed og moderne teknologi i en luksuriøs indpakning. Hos Allan Hansen Automobiler A/S har vi mere end 30 års erfaring med at tilbyde leasingaftaler af flere slags, som henvender sig til både private og erhverv.

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Lease din Land Rover og få mere bil for pengene

Vores udvalg af modeller fra Land Rover er bredt, og du kan fx finde flere modeller af den populære Range Rover, som er sportslig i udseende og i køreoplevelsen. De kommer endvidere alle med den mest moderne teknologi og en del ekstraudstyr. Hos os kan du finansiere din Range Rover eller en anden Land Rover igennem flere forskellige leasingaftaler - bl.a.:

Som noget ganske særligt tilbyder vi operationel leasing, hvorfor vi gerne indestår for værdien af din Land Rover efter endt leasingperiode, hvis du ikke ønsker at købe bilen. Derfor skal du blot indlevere bilen hos os, og du kan tage derfra uden at skulle betale restværdien af bilen.

 

Besøg vores showroom eller giv os et kald

Vil du vide mere om de mange muligheder, som leasing bringer for både private og erhverv, er du velkommen til at ringe på telefon 75 89 51 11, eller du kan sende en e-mail til info@allan-hansen.dk. Vil du gerne se vores udvalg af Land Rover’s samt vores mange andre modeller, er du naturligvis også velkommen til at besøge vores showroom på Gammel Vejlevej 63 i Daugård, hvor vores yderst dygtige medarbejdere står klar med en kop kaffe og svarene på dine spørgsmål.