BMW 4-serie leasing og salg

Bredt motor- og modeludvalg

Hos Allan Hansen har vi årevis af erfaring med leasing af biler, og vi ved derfor, hvad der skal til for matche dig med den rette bil til dine behov, ønsker og budget. Blandt vores leasingbiler finder du derfor også BMW 4-serien, der består af en række luksuscoupéer og cabrioleter, der blev introduceret for først gang i 2013. Leasing af en bil fra BMW 4-serien kan være et oplagt valg for dig, der ønsker en bil med et sporty design, dynamisk ydeevne og luksuriøs indretning.

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Lease din BMW 4-serie hos Allan Hansen

BMW 4-seriens coupéer og cabrioleter er kendetegnet ved deres lave og brede profil, aggressive og sporty udseende og ikke mindst imponerende køreoplevelse. Leasing af en bil fra BMW 4-serien giver plads til mange personlige præferencer, hvad angår model (420, 430, 435) og karrosseristil samt motor. Du finder på tværs af BMW 4-serien biler med præcis styring samt en elegant og veludstyret kabine, hvor fører og passager kan nyde godt af alle de moderne funktioner. Leasing af BMW 4-serien kommer nemlig med funktioner som iDrive-infotainmentsystem, digital instrumentering og førerassistentsystemer, hvilket bidrager til øget komfort.

 

Lease brugt BMW 4-serie til konkurrencedygtig pris

 

Hos Allan Hansen har vi også løsninger til dig, der er på udkig efter en brugt BMW 4-serie bil til leasing. Vi tilbyder nemlig også leasing af brugte biler, så du kan få et skarpt tilbud på leasing uden at gå på kompromis med dit ønske om et specifikt bilmærke eller model. Kom forbi Allan Hansen og få et uforpligtende tilbud på leasing af nye og brugte BMW 4-serie biler.