Audi Q2 leasing og salg

Komfort og alsidighed

Hos Allan Hansen har vi årevis af erfaring med leasing af biler, og vi ved derfor, hvad der skal til for at matche dig med den rette bil til dine behov, ønsker og budget. Hos os finder du blandt andet den kompakte, crossover SUV Audi Q2, som den tyske bilproducent introducerede tilbage i 2016. Leasing af en Audi Q2 er det rette valg for dig, der ønsker en mindre og mere økonomisk version af de større Audi Q-modeller uden at gå på kompromis med det sporty design og sofistikerede interiør.

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Lease din Audi Q2 hos Allan Hansen

Den moderne Audi Q2 SUV er kendt for dens høje komfortniveau, manøvredygtighed og skarpe design. Designmæssigt adskiller Audi Q2 sig fra de andre Q-modeller ved sin mere kantede form, men med leasing af Audi Q2 får du fortsat karakteristiske Audi-designelementer som frontgrillen, LED-lys og en aerodynamisk silhuet. Dertil får du med leasing af en Audi Q2 også en bil, der er veludstyret med avancerede funktioner som Audi Virtual Cockpit, infotainmentsystem og førerassistentsystemer. Q2 er særligt velegnet til bykørsel, men den tilbyder også høj komfort og god præstation på længere ture.

 

Lease brugt Audi Q2 til konkurrencedygtig pris

Hvis du er på udkig efter en brugt Audi Q2 til leasing, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder nemlig også leasing af brugte biler til dig, der ønsker et skarpt tilbud på leasing uden at gå på kompromis med dit ønske om et specifikt bilmærke eller model. Kom forbi Allan Hansen og få et uforpligtende tilbud på leasing af nye og brugte Audi Q2.