BMW X3 leasing og salg

God ydeevne Høj kvalitet og elegance

Hos Allan Hansen finder du fagligt kompetente medarbejdere, der har stor erfaring med leasing, og som altid arbejder med øje for dine ønsker, behov og budget. Vi råder over et stort udvalg af biler, modeller og leasingløsninger, der gør det nemt for dig at finde din ønskede model. Vi tilbyder en række populære modeller til leasing, og her er BMW X3 ingen undtagelse. Den luksuriøse, crossover SUV blev introduceret i 2003 som et alternativ til den større BMW X5.

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Lease din BMW X3 hos Allan Hansen

Leasing af en BMW X3 er for dig, der ønsker alt det bedste fra en sportsvogn kombineret med funktionalitet af en SUV. Vi tilbyder andre modeller af leasing af BMW som fx 3-serie, Ix3 og X5, BMW 530 og 5-serien.

Når du vælger leasing af en BMW X3, får du en bil, der er kendt for sin elegante styling, luksuriøse interiør og sportslige køreevner. Fordi BMW har skabt denne bil ved at kombinere det bedste fra sportsvognen og SUV’en, er BMW X3 blevet en bil, der både excellerer off-road og ved bykørsel. Du får derfor med leasing af en BMW X3 en alsidig bil fremstillet med materialer i højeste kvalitet og en række avancerede teknologier. Der findes i dag tre generationer af BMW X3, som alle har hvert sit at byde på. Kom forbi og bliv klogere på, hvilken model der er den rette for dig.

 

Leasing af brugt BMW X3

 Hos Allan Hansen tilbyder vi også leasing af brugte BMW X3. Det giver dig muligheden for at få et skarpt tilbud på leasing uden at gå på kompromis med din foretrukne model. Kontakt os i dag for at modtage et uforpligtende tilbud på leasing af nye eller brugte BMW X3 eller for at bestille tid til at prøvekøre bilen. Vi ser frem til at høre fra dig.