BMW 3-serie leasing - kraft, effektivitet og individualisme

Biler i særklasse

Det er bestemt ikke et tilfælde, at 3-serien er BMW’s mest populære serie. Bilerne leverer nemlig yderst høj effektivitet i brug, og de er så funktionelle, som de er sjove at køre. Seriens modeller stræber efter at kombinere praktiske detaljer og innovative teknologier i samme bil; et projekt, der i den grad lykkes. Uanset dine behov kan du finde en velegnet model i 3-serien.

BMW 330e 2,0 M-Sport aut.
Km: 34.000
Årgang: 2020
Type: Personvogn
Brændstof: Hybrid / Benzin
Motorstørrelse: 2,0
Farve: Koksmetal
Interiør: Alcantara
Interiør farve: Sort
419.900,-
Dette er en leasingbil
Leasingbil hos Allan Hansen
Leasingbiler hos Allan Hansen har ikke før været indregistreret i Danmark. Fordelene ved det er, at momsen trækkes fra bilens pris excl. afgift og først pålægges restværdien ved tilbagekøb efter kontraktens udløb.

Finansiel leasing omfatter udelukkende leasingaftaler, hvor virksomheden, for en fast månedlig ydelse, får bilerne til rådighed uden at belaste likviditeten. Du får fuld brugsret til bilen og fuld fradragsret på leasingafgiften, men har selv risiko og ansvar for bilen. Læs mere under Leasing.
Se mere
BMW 330e 2,0 Sport Line aut.
Km: 101.000
Årgang: 2020
Type: Personvogn
Brændstof: Hybrid / Benzin
Motorstørrelse: 2,0
Farve: Gråmetal
Interiør: Stof
Interiør farve: Sort
369.900,-
BMW 330e 2,0 Touring Sport Line xDrive aut.
Km: 60.000
Årgang: 2021
Type: Personvogn
Brændstof: Hybrid / Benzin
Motorstørrelse: 2,0
Farve: Hvid
Interiør: Del kunstlæder
Interiør farve: Sort
389.900,-

BMW 3-Serie Leasing

Allan Hansen Automobiler er stedet at gå hen, hvis du vil have dækket dine BMW-behov! Vi tilbyder leasing af forskellige BMW 3-serie modeller, herunder 320d, 330i, 330e, GT og 330. Vores eksperter hjælper dig med at vælge den perfekte model til dine behov og præferencer. Vi sikrer en god leasingaftale på din BMW 3 serie.

 

I BMW 3-serien finder du tre modeller:

  • BMW 3 Sedan
  • BMW 3 Touring
  • BMW 3 Gran Turismo

En bil til ethvert behov

BMW 3 sedan har et klassisk og tidsløst udseende, der endvidere byder på en lang række fede detaljer og køreegenskaber. Det gælder særligt de nye modeller, der byder på intelligent firehjulstræk, ekstraudstyr, smarte assistentsystemer samt EfficientDynamics, der gør modellerne i stand til at tilbagelægge mere 1.200 km på en tankfuld. Samme moderne teknologi finder du i Touring- og Gran Turismo-modellerne, som særligt henvender sig til henholdsvis et større pladsbehov og en mere sporty præference.

 

Få mere for pengene med en brugt BMW 3-serie

Hos Allan Hansen Automobiler finder du et løbende skiftende udvalg af modeller inden for BMW’s 3-serie. Er du på udkig efter en helt specifik model, kan vi endvidere være behjælpelige med at hente din drømmebil hjem til en ganske fordelagtig pris. Har du brug for kyndig rådgivning, stiller vi naturligvis også gerne vores lange erfaring i branchen til rådighed for dig, så du kører fra os i den perfekte bil til dine behov. Vi glæder os til at tage imod dig. 

 

1-serie 2-Serie 3-serie 4-serie 5-Serie X1 X2 X3 IX3 X4 X5

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.