Mini til den stilbevidste ejer

Stilbevidst Hurtig Pladseffektiv

Der findes få modeller så ikoniske som Mini Cooper’en. Silhouetten er ikke til at tage fejl af i gadebilledet, og bilen er da også noget særligt. Bilerne fra Mini egner sig særdeles godt til by-kørsel, hvor den gode pladsudnyttelse og lille størrelse kommer til sin ret. Den er endvidere fuld af køreglæde og luksuriøse detaljer, der gør Mini-bilerne fremragende i brug. Hos Allan Hansen Automobiler A/S kan du finde en nyere brugt Mini, der imødekommer lige netop dine ønsker til en ny bil. Vi har desuden en række gode samarbejdspartnere, der gør os i stand til at hente flere modeller hjem, hvis du søger noget helt specifikt.

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Verdenskendt design i flere størrelser

Mini opnåede i 1999 permanent ikon-status, da bilen blev valgt som det anden mest ikoniske bildesign i det tyvende århundrede. Siden er modellerne moderniserede både udvendigt og indvendigt, og du kan finde både 3-dørs og 5-dørs modeller samt cabriolet-udgaver i mærkets sortiment. Vil du have en ekstra stærk motor, kan du vælge en model fra deres John Cooper Works linje, som leverer helt op til 231 hk.

 

Masser af plads i en lille bil

Mini-bilerne er udviklet med optimal padsudnyttelse for øje. Mærket opstår som en reaktion på Suez-krisen i 1956, hvor benzinpriserne steg, og store dyre biler blev mindre populære. I Storbritanien blev den tyske Beetle fra Volkswagen samt den italienske Fiat 500 et mere almindeligt syn, men der var ingen britiske tilsvarende modeller indtil introduktionen af Mini i 1959. Den blev udviklet til at udnytte mere end 80% af bilens bund-areal til passager-brug og oppakning, hvilket i dag også gør Mini-bilerne til nogle af de mest plads-effektive i verden.