Mercedes GLE er en SUV i luksusklassen

Biler i særklasse

Masser af rummelighed, komfort og kraft er hvad den nye Mercedes GLE byder på. GLE-modellerne byder på absolut luksus i form af de nyeste teknologier på markedet. Det gør, at du er sikret en køreoplevelse i særklasse, som endvidere kan rumme hele familien og en masse oppakning. GLE-klassen udspringer af Mercedes ML-modeller, der i flere år har været med til at definere mulighederne inden for mellemklasse luksusbiler.

Topmoderne teknologi i sporty indpakning

Mercedes GLE har været med til at skubbe grænserne for, hvad man kan forvente af en SUV. Det gælder også i forbindelse med den nyeste model i klassen, der byder på en række muligheder for ekstraudstyr - f.eks. E-Active Body Control, som er et system, der effektivt kan justere højden på hver enkelt hjul. Bilen kan herved mindske krængning, og derved læne sig imod svinget som en motorcykel. Det er ifølge Mercedes det eneste system i verden, der kan gøre dette. Hertil kommer en række moderne sikkerhedssystemer, der aktivt beskytter føreren og andre trafikanter.

Leder du efter en brugt Mercedes GLE til salg?

Ønsker du at gøre en god handel på en Mercedes GLE, kan du med fordel besøge Allan Hansen Automobiler. Vi fører et skiftende udvalg af modeller i denne klasse, og vi kan med garanti finde en bil, der imødekommer dine krav og ønsker. Leder du efter en helt specifik model, kan vi envidere være behjælpelige med at skaffe denne hjem til en god pris. Besøg os på Gammel Vejlevej 63 i Daugård - vi glæder os til at hjælpe dig.

E-klasse GLE S-klasse

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.