Mercedes GLE leasing og salg

SUV i luksusklassen

Masser af rummelighed, komfort og kraft er hvad den nye Mercedes GLE byder på. GLE-modellerne byder på absolut luksus i form af de nyeste teknologier på markedet. Det gør, at du er sikret en køreoplevelse i særklasse, som endvidere kan rumme hele familien og en masse oppakning. GLE-klassen udspringer af Mercedes ML-modeller, der i flere år har været med til at definere mulighederne inden for mellemklasse luksusbiler.

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Mercedes GLE Leasing

Hos vores forhandler er vi stolte over at kunne tilbyde et bredt udvalg af Mercedes GLE biler til leasing. Uanset om du er på udkig efter en Couplé, Hybrid, GLC 300 eller Amg, har vi den perfekte model til dig. Vores team er engageret i at finde den rigtige bil til dine behov og dit budget. Vi tilbyder fleksible leasingvilkår og konkurrencedygtige priser, så du kan køre i din drømmebil uden at sprænge budgettet. Desuden tilbyder vi en lang række leasingmuligheder, så du kan skræddersy din aftale, så den passer til din hverdag. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores leasingmuligheder og finde den perfekte Mercedes-Benz til dig.

 

Topmoderne teknologi i sporty indpakning

Mercedes GLE har været med til at skubbe grænserne for, hvad man kan forvente af en SUV. Det gælder også i forbindelse med den nyeste model i klassen, der byder på en række muligheder for ekstraudstyr - f.eks. E-Active Body Control, som er et system, der effektivt kan justere højden på hver enkelt hjul. Bilen kan herved mindske krængning, og derved læne sig imod svinget som en motorcykel. Det er ifølge Mercedes det eneste system i verden, der kan gøre dette. Hertil kommer en række moderne sikkerhedssystemer, der aktivt beskytter føreren og andre trafikanter.

Leder du efter en brugt Mercedes GLE til salg?

Ønsker du at gøre en god handel på en Mercedes GLE, kan du med fordel besøge Allan Hansen Automobiler. Vi fører et skiftende udvalg af modeller i denne klasse, og vi kan med garanti finde en bil, der imødekommer dine krav og ønsker. Leder du efter en helt specifik model, kan vi envidere være behjælpelige med at skaffe denne hjem til en god pris. Besøg os på Gammel Vejlevej 63 i Daugård - vi glæder os til at hjælpe dig.

A-Klasse B-Klasse C-Klasse E-klasse S-klasse GLA GLC GLE AMG Cabriolet