Operationel leasing – ingen forpligtelse til køb

Kort leasingperiode Nem aflevering af bil Ikke forpligtet til køb

Når du leaser en bil, skal du være opmærksom på, hvilken type leasing der er tale om. Der er nemlig stor forskel på, om det er finansiel eller operationel leasing. Hos Allan Hansen Automobiler A/S tilbyder vi begge typer af aftaler. Ved operationel leasing er du ikke forpligtet til at købe bilen, når leasingperioden udløber. Det betyder, at vi indestår for restværdien, og du kan bare aflevere bilen tilbage til os som forhandler. Dermed er du ikke bundet af at skulle indestå for en restværdi, og du slipper for usikkerheden om, hvorvidt den aftalte pris også er realistisk. Det indebærer også, at operationel leasing medfører stor fleksibilitet for leasingtageren.

Se vores biler her

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Nem og bekvem leasing for private og erhverv

Operationel leasing er yders velegnet til både private og erhverv, som ønsker en overskuelig og gennemskuelig aftale. Ved operationel leasing er processen ofte således:

  1. Du finder din ønskede bilmodel i vores sortiment
  2. Vi udarbejder en aftale om operationel leasing med en månedlig betaling over den ønskede periode
  3. Du kører bilen - vi bærer ansvaret for køretøjet
  4. Efter endt leasingperiode afleverer du blot bilen hos os, og det markerer kontraktens afslutning

Herved er det eneste beløb, du skal forholde dig til, den månedlige leasingydelse. Du slipper altså for at skulle vurdere, hvorvidt værdisætningen af restværdien er fair, og du kan desuden ganske nemt og helt uden besvær. Med andre ord slipper du som kunde for en del risiko, da du undgår at binde likviditet i aftalen.

Operationel leasing er en fordel - sammenholdt med finansiel leasing - når leasingperioden er kort. Det tillader naturligvis en del fleksibilitet i aftalen, og derfor bør du søge en operationel leasingaftale, hvis udsigten er kort. Ved operationel leasing, har du som kunde endvidere mulighed for at afbryde aftalen, hvis du ønsker dig ude af den før aftalt tid.

 

Operationel leasing af verdens bedste biler

Vores udvalg af nyere brugte biler er særdeles bredt, og du kan finde biler i alle størrelser til flere brugsformål hos os. Efterspørger du en helt særlig model, kan vi endvidere tilbyde at hente biler hjem gennem vores store netværk af leverandører. Vi tilbyder aftaler om operationel leasing af følgende bilmærker bl.a.:

Vi har altid mere end 250 biler på lager, som du har mulighed for at prøvekøre, inden du finder lige netop den, du gerne vil lease.

 

Særligt ved operationel leasing for erhverv

Det er muligt for virksomheden at fratrække ydelsesbeløbet. Operationel leasing kan være en stor fordel for virksomheder, der skal bruge biler til deres bilflåde, men ønsker at slippe for administrationsomkostninger og den risiko, der følger med at stå med restværdien efter endt leasingperiode. Ved operationel leasing varetager vi nemlig en del af de administrationsopgaver, der ellers ville optage ressourcer hos din virksomhed.

Det betyder også, at du i dit regnskab skal være opmærksom på det særlige ejerforhold, der gælder. I regnskabet er det ofte tilstrækkeligt blot at noteføre en operationel leasing samt bogføre den som en driftsomkostning, hvis det er relevant for din virksomhed. Operationelle leasingaftaler skal altså ikke balanceføres.

 

Vil du vide mere om dine muligheder?

Ønsker du at høre nærmere om, hvordan du eller din virksomhed kan opnå fordele gennem operationel leasing, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 89 51 11, hvor vi gerne svarer på dine spørgsmål til bilerne og dine leasingmuligheder.

Du kan naturligvis også besøge vores store showroom på Gammel Vejlevej 63, hvor du kan prøvekøre vores mange biler. Her står vores smilende medarbejdere også klar med en kop kaffe og en snak om dine leasingmuligheder. Vi glæder os til at tage imod dig.