Land Rover leasing - til off-road og city

Terrængående Militære referencer Familievenlig

Er du på udkig efter en rummelig og robust bil, hvor der er plads til både familie og oppakning? Med en Land Rover får du masser af køreglæde i en bil, der kan bruges i byen såvel som off-road. Den britiske bilproducent er verdenskendte for biler med firehjulstræk, og disse modeller er bestemt så terrængående, som privatbiler kommer. Hos Allan Hansen Automobiler A/S kan du finde en velholdt brugt Land Rover, der imødekommer dine ønsker. Vores udvalg varierer, og vi er endvidere i stand til at finde specifikke modeller, hvis du har helt særlige ønsker, vores nuværende udvalg ikke dækker.

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

Militære referencer, høj komfort og masser af teknologi

Selvom Land Rovers historie rækker langt tilbage, har bilproducenten i høj grad formået at redefinere bilernes indre og modernisere deres ydre uden at gå på kompromis med robustheden i udseendet. Med en Land Rover får du høj kørekomfort med høje sæder og højteknologiske detaljer i det varierede ekstraudstyr. Vores udvalg opdateres løbende, og vi har ofte flere modeller af den populære Range Rover tilgængelig.

 

Traditionsrig produktion med britiske rødder

Det ikoniske bilmærke begyndte sin historie under anden verdenskrig. På dette tidspunkt foregik designet og produktionen i samarbejde med den britiske regering, der ønskede at udvikle et terrængående og robust køretøj til militær brug. Land Rover startede således med Maurice Wilks som chef, og han introducerede to indledende modeller; senere kendt som Series og Defender. Begge blev faktisk bygget med dele fra amerikanske Jeep, og lighederne er da også til at få øje på i dag.