Motorstørrelse:50

Brændstof:El

Type:Personvogn

Årgang:2022

Indregistreret:01-04-2022

Antal km:20.000

Antal døre:5

Interiør:Stof

Interiør farve:Sort

Lavprisbil: Nej

Leasingbil: Ja

Lavpris bil hos Allan Hansen
En del af de biler vi får i bytte, sælger vi engros. Det betyder ikke at bilen er dårlig eller defekt, men blot at den falder uden for vores normale rammer af det vi giver garanti på. Derfor kan du som erhvervsdrivende gøre en rigtig god handel her.

Salg til CVR nr. betyder at bilen købes som den er, nøjagtig som hvis du køber bilen af en privatperson. Men hos Allan Hansen A/S er du sikker på at bilen er fri for restgæld. Du kan se den efter inden købet, låne bilen til en prøvetur så du med sikkerhed ved hvad du køber.
Leasingbil hos Allan Hansen
Leasingbiler hos Allan Hansen har ikke før været indregistreret i Danmark. Fordelene ved det er, at momsen trækkes fra bilens pris excl. afgift og først pålægges restværdien ved tilbagekøb efter kontraktens udløb.

Finansiel leasing omfatter udelukkende leasingaftaler, hvor virksomheden, for en fast månedlig ydelse, får bilerne til rådighed uden at belaste likviditeten. Du får fuld brugsret til bilen og fuld fradragsret på leasingafgiften, men har selv risiko og ansvar for bilen. Læs mere under Leasing.

Pris:419.900

Levering:0

Nummerplader:1.380

Totalpris:421.280

Vi anbefaler, at du booker en tid for at undgå ventetid. Bestillinger foregår via telefon 75 89 51 11 eller info@allan-hansen.dk, Rigtig fint udstyret Q4 med 82 kWh batterikapacitet. Auraviolet Metallic, Svingbart træk, Assistentpakke Plus, Adaptiv Fartpilot, Parkeringssensorer for+bag (APS Plus), Bakkamera, Matrix LED-lygter, Dynamisk Blinklys, MMI Navigation Plus, Digital Instrumentering / Virtuelt cockpit, 20" Alufælge, Sædevarme, Komfortpakke, Sportslæderrat, Varmepumpe, El-bagklap, Sportssæder, Advanced Key / Komfortnøgle, Sound System Sonos Premium, Smartphonepakke, Klimapakke med 3-zonet klima, El-klapbare sidespejle med varme, Multifunktionsrat, Audi Connect Plus, Kopholdere, Ambientebelysningspakke Plus, LED-baglygter, Isofix, Kørecomputer, ABS, ESP.

Alle leasingmuligheder tilbydes af Allan Hansen A/S selv, hvilket betyder at alle aftaler laves med os og ikke eksterne parter. Vi tilbyder følgende leasingmuligheder:

Privatleasing Erhvervsleasing Splitleasing Operationel leasing Finansiel leasing Sæsonleasing Flexleasing

Finansiel leasing

UDBETALING

0

LØBETID

0

KILOMETER

0 km/årligt

Service/garanti aftale

Fra 749.-

kr./md.

c,-

Alle priser er ekskl. moms

Allan Hansen tilbyder i samarbejde med Santander Consumer Bank og Jyske Finans særdeles attraktive lånemuligheder for både erhverv og privatpersoner i forbindelse med køb af bil.
Vi oplever, at vi er konkurrencestærke og vores vilkår og priser overgår det, som de store banker og pengeinstitutter kan tilbyde.

Læs mere under finansiering

Pristjek Vi har naturligvis også mulighed for at tilbyde dig en finansiering, der er specifikt tilpasset dine aktuelle behov.
Kontakt vores salgsafdeling og hør mere om vilkårene og få et personligt tilbud.

Vis senere
Vis ikke igen