Kvalitetsbevidst og serviceminded værksted

På vores værksted står 15 dygtige medarbejdere klar til foretage mindre såvel som større reparationer og services på din bil. Fælles for vores opgaver er en grundig og kvalitetsbevidst tilgang. Derfor står vores biler altid i perfekt klargjort stand på vores udstilling.

 

Vi har stor erfaring med alle slags biler – særligt de tyske mærker som Mercedes, BMW, Audi og VW, men også andre eksklusive biler såvel som lavprisbiler. Så snart en bil er solgt, kommer den igennem vores værksted, hvor den bliver serviceret og gjort klar.

 

Har din bil været til syn for nyligt?

Det er vigtigt løbende at få sin bil til syn. Dels fordi man aldrig må gå på kompromis med sikkerheden, og dels fordi bilen skal overholde en række garantier fra producenten.

 

Det er ligeså vigtigt at vælge det rigtige værksted. Med over 30 års erfaring kan du være tryg ved at køre din bil på ind hos os – vores mekanikere er hurtige og effektive, men sørger samtidig for, at opgaverne udføres ordentligt.

 

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op snarest

Vil du sælge din bil?

Vurderer du, at din bil er for slidt og udkørt til dine standarder, tilbyder vi også at købe den af dig. Eneste krav er, at den er årgang 2009 eller nyere, at den er overholdt med service, og at den aldrig er trafikskadet. Hos os kan du nemt og hurtigt sælge din bil til en fornuftig og fair pris. Læs mere her på hjemmesiden under ’Sælg din bil’. 

 

Du kan også læse mere om vores store udvalg af biler til salg. 

 

Kontakt os i dag på tlf. 75 89 51 11 og hør nærmere. Vores værksted er placeret i forlængelse af vores biludstilling, der snart omfatter 200 biler under samme tag.

 

Læs her mere om: