75 89 51 11

Brugt Porsche - Tyske sportsvogne

For de fleste hænger sportsvogne uløseligt sammen med Porsche, som er et tysk sportsvognsmærke grundlagt af Ferdinand Porsche, der også har designet folkevognsboblen. Hvis du er på jagt efter en elegant, brugt sportsvogn, så kom forbi Allan Hansen Automobiler, hvor vi har et stort udvalg af forskellige modeller – det gælder både den ikoniske model Porsche 911, samt Cayenne, Panamera, Boxter og Cayman-modellerne.

 

Hvis du har hang til flotte sportsvogne med wow-effekt og det ypperste inden for udstyr og design, så er en Porsche det rigtige valg for dig.

 

Eksklusivitet

Porsche er et meget eksklusivt sportsvognsmærke, og det kan derfor betale sig at købe brugt, da det ellers kan være økonomisk svært at få råd til de flotte sportsvogne. Prisen for en brugt Porsche til salg går fra omkring 100.000 for en ældre, velholdt model og op til mange millioner for de helt eksklusive modeller.

 

Hvis du drømmer om en Porsche, kan det sagtens lade sig gøre at få fat i 911-klassikeren – men rådfør dig hos os. Der kan være mange fælder ved at købe en 911 ude på markedet. Du kan muligvis finde billigere biler, men så er der risiko for så store reparationer, at besparelsen lynhurtigt er ædt op. Vi er din garanti for, at du gør en god og sikker handel.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op snarest

Drømmer du om sportsvogn?

Sportsvogne som Porsche er liebhaverbiler, hvor alder betyder ingenting, da der er tale om klassiske, tidsløse biler. Mange drømmer om at blive den lykkelige ejer af en sportsvogn, som de kan drøne rundt med. Men vi ser dem ikke så tit på de danske veje, og det skyldes dels, at der ikke bliver produceret så mange, og dels, at der er endnu færre til salg.

 

Hvis du overvejer at købe en brugt sportsvogn skal du uanset stand være parat til at lægge flere penge i reparationer end ellers, men belønningen kommer tifoldigt igen, når du kører din første tur i din helt egen Porsche.

 

 

Udover brugte Porscher kan vi bl.a. også tilbyde: