BMW M135i xDrive aut. Van

DKK 449.900

2015

Benzin

Gråmetal

Km 28.000

Kontakt salgsafdelingen
+45 7589 5111

BOOK PRØVETUR

Motorstørrelse:3,0

Brændstof:Benzin

Type:Varevogn momsfri

Årgang:2015

Indregistreret:07-07-2015

Antal km:28.000

Antal døre:3

Interiør:Alcantara

Interiør farve:Sort

Lavprisbil: Nej

Leasingbil: Nej

Lavpris bil hos Allan Hansen
En del af de biler vi får i bytte, sælger vi engros. Det betyder ikke at bilen er dårlig eller defekt, men blot at den falder uden for vores normale rammer af det vi giver garanti på. Derfor kan du som erhvervsdrivende gøre en rigtig god handel her.

Salg til CVR nr. betyder at bilen købes som den er, nøjagtig som hvis du køber bilen af en privatperson. Men hos Allan Hansen A/S er du sikker på at bilen er fri for restgæld. Du kan se den efter inden købet, låne bilen til en prøvetur så du med sikkerhed ved hvad du køber.
Leasingbil hos Allan Hansen
Leasingbiler hos Allan Hansen har ikke før været indregistreret i Danmark. Fordelene ved det er, at momsen trækkes fra bilens pris excl. afgift og først pålægges restværdien ved tilbagekøb efter kontraktens udløb.

Finansiel leasing omfatter udelukkende leasingaftaler, hvor virksomheden, for en fast månedlig ydelse, får bilerne til rådighed uden at belaste likviditeten. Du får fuld brugsret til bilen og fuld fradragsret på leasingafgiften, men har selv risiko og ansvar for bilen. Læs mere under Leasing.

Pris:449.900

Faceliftet model med 326HK, X-drive, Mineralgrau Metallic, Alcantara Sportssæder i Anthrazit, Navigation Professional, M Sportsbremser, Sportsautomatgear, Variabel Sportsstyring, M Sportslæderrat m/multifunktionsrat, Blow-by-heater, Adaptiv M-undervogn, Bakkamera, PDC for+bag, Varme i rattet, Paddleshift, M Aerodynamikpakke, Fartpilot, El-Glassoltag, Komfortadgang, Sædevarme, Fjernlysassistent, Adaptive LED-lygter, Lyspakke, Regnsensor, Lændestøtte, Fralægningspakke, Ekstra 12V stik, Real Time Traffic Information, Online Entertainment, DAB tuner, Harman Kardon Sound System, Innovationspakke, Speed Limit Info, Bluetooth, Håndfrit til mobil, Businesspakke, xDrive = 4-hjulstræk. Van inkl. moms

Allan Hansen tilbyder i samarbejde med Santander Consumer Bank og Jyske Finans særdeles attraktive lånemuligheder for både erhverv og privatpersoner i forbindelse med køb af bil.
Vi oplever, at vi er konkurrencestærke og vores vilkår og priser overgår det, som de store banker og pengeinstitutter kan tilbyde.

Læs mere under finansiering

Pristjek Vi har naturligvis også mulighed for at tilbyde dig en finansiering, der er specifikt tilpasset dine aktuelle behov.
Kontakt vores salgsafdeling og hør mere om vilkårene og få et personligt tilbud.