Audi A5 TDi 240 Coupé quattro Tiptr.

DKK 229.900

2008

Diesel

Sort

Km 179.000

Kontakt salgsafdelingen
+45 7589 5111

BOOK PRØVETUR

Motorstørrelse:3,0

Brændstof:Diesel

Type:Personvogn

Årgang:2009

Indregistreret:01-07-2008

Antal km:179.000

Antal døre:2

Interiør:

Interiør farve:Brun

Lavprisbil: Ja

Leasingbil: Nej

Lavpris bil hos Allan Hansen
En del af de biler vi får i bytte, sælger vi engros. Det betyder ikke at bilen er dårlig eller defekt, men blot at den falder uden for vores normale rammer af det vi giver garanti på. Derfor kan du som erhvervsdrivende gøre en rigtig god handel her.

Salg til CVR nr. betyder at bilen købes som den er, nøjagtig som hvis du køber bilen af en privatperson. Men hos Allan Hansen A/S er du sikker på at bilen er fri for restgæld. Du kan se den efter inden købet, låne bilen til en prøvetur så du med sikkerhed ved hvad du køber.
Leasingbil hos Allan Hansen
Leasingbiler hos Allan Hansen har ikke før været indregistreret i Danmark. Fordelene ved det er, at momsen trækkes fra bilens pris excl. afgift og først pålægges restværdien ved tilbagekøb efter kontraktens udløb.

Finansiel leasing omfatter udelukkende leasingaftaler, hvor virksomheden, for en fast månedlig ydelse, får bilerne til rådighed uden at belaste likviditeten. Du får fuld brugsret til bilen og fuld fradragsret på leasingafgiften, men har selv risiko og ansvar for bilen. Læs mere under Leasing.

Pris:229.900

sælges kun engros til cvr-nr. bemærk udstyr, Model 2009, Læder Milano Sportssæder, El-sæder m/memory, 6-trins Tiptronic, alu., 3 zonet komfort kilma, Lane Assist, Navigation Plus, Xenon Plus, APS Plus, Parkeringssensor for+bag+optisk vistning, Fartpilot, Komfortnøgle/Advanced Key, Hold Assist, Side Assist, Audi Drive Select, Audi Sound System, Bluetooth, Fralægningspakke, Armlæn, El-side spejle m/varme og memory, El-klapbare sidespejle, 3-Eget sportslæderrat m/multifunktion, Lyspakke, Magnetic Ride, Fj.bet. c.lås, ABS, ESP/ASR, Udv. temp.måler, Permanent 4-hjulstræk, Glanspakke, Easy Entry, LED kørelys, Make-upspejle m/lys, Aut. åbn. bagklap, Audi Sideguard, Kopholder, Sædevarme, El p-ur, AUX.

Allan Hansen tilbyder i samarbejde med Santander Consumer Bank og Jyske Finans særdeles attraktive lånemuligheder for både erhverv og privatpersoner i forbindelse med køb af bil.
Vi oplever, at vi er konkurrencestærke og vores vilkår og priser overgår det, som de store banker og pengeinstitutter kan tilbyde.

Læs mere under finansiering

Pristjek Vi har naturligvis også mulighed for at tilbyde dig en finansiering, der er specifikt tilpasset dine aktuelle behov.
Kontakt vores salgsafdeling og hør mere om vilkårene og få et personligt tilbud.