Mercedes E350 d aut. - til salg

DKK 399.900

Levering: 0kr Nummerplade: 1380kr Totalpris: 401.280kr

2016

Diesel

Blåmetal

Km 124.000

Motorstørrelse:3,0

Brændstof:Diesel

Brændstof:Diesel

Type:Personvogn

Årgang:2016

Indregistreret:04-08-2016

Antal km:124.000

Antal døre:4

Interiør:

Interiør farve:

Lavprisbil: Nej

Leasingbil: Nej

Lavpris bil hos Allan Hansen
En del af de biler vi får i bytte, sælger vi engros. Det betyder ikke at bilen er dårlig eller defekt, men blot at den falder uden for vores normale rammer af det vi giver garanti på. Derfor kan du som erhvervsdrivende gøre en rigtig god handel her.

Salg til CVR nr. betyder at bilen købes som den er, nøjagtig som hvis du køber bilen af en privatperson. Men hos Allan Hansen A/S er du sikker på at bilen er fri for restgæld. Du kan se den efter inden købet, låne bilen til en prøvetur så du med sikkerhed ved hvad du køber.
Leasingbil hos Allan Hansen
Leasingbiler hos Allan Hansen har ikke før været indregistreret i Danmark. Fordelene ved det er, at momsen trækkes fra bilens pris excl. afgift og først pålægges restværdien ved tilbagekøb efter kontraktens udløb.

Finansiel leasing omfatter udelukkende leasingaftaler, hvor virksomheden, for en fast månedlig ydelse, får bilerne til rådighed uden at belaste likviditeten. Du får fuld brugsret til bilen og fuld fradragsret på leasingafgiften, men har selv risiko og ansvar for bilen. Læs mere under Leasing.

Pris:399.900

Levering:0

Nummerplader:1.380

Totalpris:401.280

Forhør om finansieringsmulighederne, Aut.gear/9-Trins, Audio-Navigationssystem Comand Online, Distronic Plus / Aktiv Fartpilot m. Stop&Go Funktion, Blindvinkelsassistnet, Aktiv Sporassistent, Widescreem Cockpit / Digital Instrumentering, Svingbart Træk, LED High Performance Lygter, Del-Elektriske Sæder, Sædevarme, Håndfri til Telefon, Bluetooth, 360 Kamera, Elektronisk Panoramaglas Tag, Splitbagsæder, El-Spejle m. Varme, El-Klapbar Spejle, Ambient Belysning, Elektronisk Stabilitet Program, Agility Select / Dynamic Select, El-Ruder, Isofix, Automatisk Klima 2-Zoner, Hoved-Airbag-System, Multifunktions Rat i Læder, Pre-Safe-System Collision Prevention Assist, Regnsensor, Lyssensor, Fjern. B. Clås, EURO 6, ESP, ABS, Leveringsomkostninger 0, - Nummerpladegebyr 1380, - Vi har siden 1981 solgt mere end 35.000 biler - se altid ca. 250 på www.allan-hansen.dk

Allan Hansen tilbyder i samarbejde med Santander Consumer Bank og Jyske Finans særdeles attraktive lånemuligheder for både erhverv og privatpersoner i forbindelse med køb af bil.
Vi oplever, at vi er konkurrencestærke og vores vilkår og priser overgår det, som de store banker og pengeinstitutter kan tilbyde.

Læs mere under finansiering

Pristjek Vi har naturligvis også mulighed for at tilbyde dig en finansiering, der er specifikt tilpasset dine aktuelle behov.
Kontakt vores salgsafdeling og hør mere om vilkårene og få et personligt tilbud.

Vis senere
Vis ikke igen