BMW 630i Cabriolet Steptr.

DKK 339.900

2007

Benzin

Sortmetal

Km 137.000

Kontakt salgsafdelingen
+45 7589 5111

BOOK PRØVETUR

Motorstørrelse:3,0

Brændstof:Benzin

Type:Personvogn

Årgang:2007

Indregistreret:05-02-2007

Antal km:137.000

Antal døre:2

Interiør:Læder

Interiør farve:Beige

Lavprisbil: Nej

Leasingbil: Nej

Lavpris bil hos Allan Hansen
En del af de biler vi får i bytte, sælger vi engros. Det betyder ikke at bilen er dårlig eller defekt, men blot at den falder uden for vores normale rammer af det vi giver garanti på. Derfor kan du som erhvervsdrivende gøre en rigtig god handel her.

Salg til CVR nr. betyder at bilen købes som den er, nøjagtig som hvis du køber bilen af en privatperson. Men hos Allan Hansen A/S er du sikker på at bilen er fri for restgæld. Du kan se den efter inden købet, låne bilen til en prøvetur så du med sikkerhed ved hvad du køber.
Leasingbil hos Allan Hansen
Leasingbiler hos Allan Hansen har ikke før været indregistreret i Danmark. Fordelene ved det er, at momsen trækkes fra bilens pris excl. afgift og først pålægges restværdien ved tilbagekøb efter kontraktens udløb.

Finansiel leasing omfatter udelukkende leasingaftaler, hvor virksomheden, for en fast månedlig ydelse, får bilerne til rådighed uden at belaste likviditeten. Du får fuld brugsret til bilen og fuld fradragsret på leasingafgiften, men har selv risiko og ansvar for bilen. Læs mere under Leasing.

Pris:339.900

Billig finansiering - forhør nærmere, Black Sapphire Metallic, Aut.gear/Steptronic, Navigation Professional, Audiosystem BMW Professional, Head-Up Display, Læder Dakota, Sportssæder, Antracit Taghimmel, 8,8" Farveskærm, Shadow-Line højglans, El-spejle indklappelige, El-spejle m. varme, Alarmsystem, Dekorindlæg Edelholz, M sportsrat, Læderrat, Multifunktionsrat, Lys-pakke, Park-Distance-Control, Sædevarme, Kopholder, El-justerbar lændestøtte, Memory i sæder, Vindskærm, Xenonlys, Armlæn, Check-Control-System, Fjernb. c.lås, Fartpilot, Isofix, Fuldaut. klima, Varme i sprinklerdyser, Bordcomputer, El-ruder, El-justerbar ratstamme, Tågelys, Regnsensor, Varmeisolerende glas, Crashsensor, DSC, SRA, ABS, VI har siden 1981 solgt mere end 35.000 biler - se altid ca. 250 på www.allan-hansen.dk

Allan Hansen tilbyder i samarbejde med Santander Consumer Bank og Jyske Finans særdeles attraktive lånemuligheder for både erhverv og privatpersoner i forbindelse med køb af bil.
Vi oplever, at vi er konkurrencestærke og vores vilkår og priser overgår det, som de store banker og pengeinstitutter kan tilbyde.

Læs mere under finansiering

Pristjek Vi har naturligvis også mulighed for at tilbyde dig en finansiering, der er specifikt tilpasset dine aktuelle behov.
Kontakt vores salgsafdeling og hør mere om vilkårene og få et personligt tilbud.