Audi A3 TFSi Sport Sportback - til salg

DKK 249.900

Levering: 0kr Nummerplade: 1380kr Totalpris: 251.280kr

2019

Benzin


Km 18.000

Motorstørrelse:35

Brændstof:Benzin

Brændstof:Benzin

Type:Personvogn

Årgang:2019

Indregistreret:14-03-2019

Antal km:18.000

Antal døre:5

Interiør:

Interiør farve:

Lavprisbil: Nej

Leasingbil: Nej

Lavpris bil hos Allan Hansen
En del af de biler vi får i bytte, sælger vi engros. Det betyder ikke at bilen er dårlig eller defekt, men blot at den falder uden for vores normale rammer af det vi giver garanti på. Derfor kan du som erhvervsdrivende gøre en rigtig god handel her.

Salg til CVR nr. betyder at bilen købes som den er, nøjagtig som hvis du køber bilen af en privatperson. Men hos Allan Hansen A/S er du sikker på at bilen er fri for restgæld. Du kan se den efter inden købet, låne bilen til en prøvetur så du med sikkerhed ved hvad du køber.
Leasingbil hos Allan Hansen
Leasingbiler hos Allan Hansen har ikke før været indregistreret i Danmark. Fordelene ved det er, at momsen trækkes fra bilens pris excl. afgift og først pålægges restværdien ved tilbagekøb efter kontraktens udløb.

Finansiel leasing omfatter udelukkende leasingaftaler, hvor virksomheden, for en fast månedlig ydelse, får bilerne til rådighed uden at belaste likviditeten. Du får fuld brugsret til bilen og fuld fradragsret på leasingafgiften, men har selv risiko og ansvar for bilen. Læs mere under Leasing.

Pris:249.900

Levering:0

Nummerplader:1.380

Totalpris:251.280

Vi anbefaler, at du booker en tid for at undgå ventetid. Bestillinger foregår via telefon 75 89 51 11 eller info@allan-hansen.dk. Forhør om attraktiv finansiering: Nanograu Metallic, 6-trins manuelt gear, Adaptiv fartpilot m. Stop&Go-funktion, Audi Pre Sense Front, Parkeringssensor for, Audi Music Interface, Del-elektronisk svingbart træk, Audi Smartphone Interface, Sædevarme foran, 2-zonet klima, Elektronisk justerbare udvendige spejle m. varme, Bakspejl m. automatisk nedblænding, Fjernlys-assistent, Armlæn foran, Adaptivt bremselys, Forhjulstræk, Audi Drive Select, Bremse-assistent, Elektriske ruder for & bag, Aluminium-Optik & Aluminium Mistral i kabinen, Læderrat m. multifunktion, 17' alu. fælge, Elektronisk parkeringsbremse, Sædepolstring i Stoff Rallye, Sportssæder foran, Bluetooth, Musikstreaming via Bluetooth, Håndfri til mobiltelefon, Centrallås m. fjernbetjening, Kopholder foran, Højdejusterbare forsæder, Airbag, Isofix, Servostyring, USB, AUX, ABS, ESP. Se flere af vores ca. 200 biler på www. allan-hansen.dk

Allan Hansen tilbyder i samarbejde med Santander Consumer Bank og Jyske Finans særdeles attraktive lånemuligheder for både erhverv og privatpersoner i forbindelse med køb af bil.
Vi oplever, at vi er konkurrencestærke og vores vilkår og priser overgår det, som de store banker og pengeinstitutter kan tilbyde.

Læs mere under finansiering

Pristjek Vi har naturligvis også mulighed for at tilbyde dig en finansiering, der er specifikt tilpasset dine aktuelle behov.
Kontakt vores salgsafdeling og hør mere om vilkårene og få et personligt tilbud.

Vis senere
Vis ikke igen